- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Fujifilm X
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
RudiG
tag
válasz
jani0625 #4887 üzenetére
Na megrendeltem a Q025H-t a [link] -től. Utaltam is a pízt. Vm német halandzsa van az oldaluk elején ( ha valaki lefordítaná azt a pirosbetüs részt, azt nagyon megköszönném - gondolom az a munkaszünetes szöveg - de mégis csak job lenne ténylegesen érteni). A rendelésre rögtön küldtek visszaigazoló mail-t (valszeg ez automatikus), és ha csak 3.-ától dolgoznak, addig remélem átcsusszan nagynehezen a lóvé. Aztán küldig is a noteszt. Pixelizét nem kértem. Remélem nem bánom meg. Gondoltam rá, hogy kicsit várok, hátha lejjebb megy az ára a tiednek, dehát sok píz az az 50 000 amivel drágább, proci remélem nemszámít sokat, külső vinyó majd lesz ha kell, ramot meg veszek bele itthon ahogy lehet. Mostmár türelmetlenül várom a csomagot...
-
RudiG
tag
Tudom, nagyon off, de notebook vásárlás közbeni
Bei dieser Mail handelt es sich NICHT um eine rechtverbindliche Vertragsannahme. Erst bei Versand der Ware gehen wir, MEDIAFROST, einen rechtsverbindlichen Vertrag ein!
ez mit jelent?Sajnos naon nem értem....vm munkanap meg nem munkanap...? -
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #4740 üzenetére
Ezt én is így tudtam, hogy nincs ilyen gari, de az eladó többszöri visszakérdezés utáni állításainak hittem. Már tudom, nem kellett volna. Még azt is mondta, hogyha ''Nem fut rajta megfelelően a doom3, nyugodtan hozd vissza!''...
-
RudiG
tag
válasz
jakobkacsa #4736 üzenetére
Csak annyi, hogy a visszavásárlással kapcsolatban. Azt mondta, hogyha nem megy rajta x játék, nyugodtan vigyem vissza és visszakapom a pénzem. Aztán miokor vittem, az üzletvezető nem ezt mondta...
-
RudiG
tag
Átvágott a *****eladó....Mi ilyenkor a teendö?Milyen műszaki meghibásodás esetén veszik vissza a notebookot? Mi az, amit nem tudnak leellenőrizni és rögtön vissza kell fizessék a pénzt?
-
RudiG
tag
válasz
jani0625 #4729 üzenetére
A kijelző nem rossz, csak az asztali moncsi mellett kicsit fakónak tűnik (A6K-Q002, sztem ez is color shine), bár tény hogy nem sok notebooknak van szebb képe, csak a FS M1437G-nek, azért is vettem majdnem azt. De abban van vm plusz technológia. Igazság szerint felsem tűnne a dolog, csak, ha egymás mellett van a kettő, akkor.
Azt hiszem akkor belevágom a fejszém, csak még nem nagyon látom át az egészet...
Az egyik billencsen olyan álló az ented, mint általában a magyar billentyűkön, a másikon pedig fekvő.
Hát ez fura, most meg a mediafrost-nál olcsóbb 1099. Ki érti ezt?
-
RudiG
tag
Igazából 1etlen 1 bajom van vele. Honnan tudom, hogy mi lesz azzal a 300e forinttal amit átutalok. Semmi biztosíték nincs? Úgy átvágna ahogy akarnak?
Te nyugodt szívvel átutaltad a pénzt és kész?
Az a baj, hogy hallottam olyat, hogy nem jött meg a noti.
Ha rendelek, lehet és is ott teszem ,ahol te vetted, csaknem vágnak át pont engem...bár eléggé parás a dolog... -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #4726 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást. Sajna a németem már nem a régi(akkor semi volt sok semmi) és nem nagyon értem ezeket a krix-kraxokat. De akkor ugye ezek szerint azt az árat adják meg, amit át kell utalnom a számlájukra? És postaköltség vagy utiköltség...izé szállítási költség, az mikor fizetendő? a notebookbillernél vm regisztráció is kell...gondolom a másiknál is. Azt hiszemmajd megkérem uncsitesóm,hogy segítsen (hülye voltam,h nem szóltam neki, hogyha jön haza NO-ból karácsonyozni, akkor hozzon már 1 notebookot is
.
Szóval az itt látható notebook [link] mintha 10 euro-val olcsóbb lenne,mint a másik helyen- gondolom az akció miatt- de kérdés, hogy melyik helyről szálítják le olcsóbban...
Azt hiszem ő lesz az ideális választás -> ASUS NB A6VA-Q025H.
Egyébként a képeket nézegetve az tűnt fel,h két fajta billencs is van, de ez az,ami a legkevésbé számít...
Az egyetlen zavaró dolog a kép fakósága,sajna az FS M1437G-nek jobb (asszem mert az homogénezett vagy mi), de a kivielezése és garija alul marad az ASUS-al szemben (szerény megítélésem szerint).
Ami mindenképp megnyugtat az az, hogyha nem számítjuk a kijelzőt,vinyo sebességet, és mégvmt amit elfelejtettem, akkor így is elmondhatom, hogy kicsit jobb 3D-s teljesítményt nyújt, mint az asztali gépem... -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #4724 üzenetére
Hú, köszi az info-t.Persze, csak akkor játszik a dolog, ha visszaveszik. Eladó srác többször is mondta
...Mindjárt felhívom őket. Én CIB-nél vagyok. Remélem ott gyorsabban megy az átutalás. Egyébként nem probléma, ha idén nem lesz, úgyse nagyon leszek itthon, meg amúgy sem sietek sehova. Postán nem nyúlják le? Vagy hogy van ez? Mi arra a biztosíték, hogy megkapom?
A köv gépet néztem egyébként, ahol te is ajánlottad:
[link]
Akkor a lépések sorba:
1. megpróbálom visszavetetni a gépet,
2. megrendelem a notit a neten,
3. elmegyeka bankba beokosítani amit kell,
4. izgulok min állat
5. jól mondom
Igazából még soha nem csináltam ilyet, ugye nem lehet elbaszni?
Miért is kellett gariba vigye?
Egyébként úgy láttam mintha a billencs kicsit más lenne a képen lévő notin mint az enyémen, de ez legyen a legkevesebb...
A teljesítménybeli különbség nagyon meggyőző, meg azt is megnéztem, hogy kint mennyi az enyém (nem volt jó érzés)
-
RudiG
tag
válasz
jani0625 #4710 üzenetére
Ha tényleg ennyire dícséred, még a végén meggyőzöl. Assze, holnapig visszavihetema gépet és visszakapom a pénzem. A asztaliról végülis mindent ki tudok írni dvd-re abba meg nem halok bele, ha épp nincs gépem 1-2 napig, úgyis elutazom.
Akkor az utiköltség 10e HUF, és itt van 2 nap alatt?
A német billencselvan valami gond? Annyi billentyű van rajta mint a magyaron, csak más van ráírva,ugye?
A garancia hogy van? Nemzetközi azt jelenti, hogy ott veszem és itthon is vihetem a szakszervízbe?
A szállítást nem sínyli meg?
Akkor mindenképp ajánlott? Én max 1200 euro körüli gépben gondokodom (most,hogy 260 az Euro)
Légyszi minnél előbb válaszolj, ha tudsz, mert ,ha nem nagy tortúra akkor lehet, hogy megjátszom.
Az átutalás is érdekelne, hogy hogyan is van ez.
Előre is köszönöm. -
RudiG
tag
válasz
jani0625 #4710 üzenetére
Sajnos ezekkel a dolgokkal valamelyest tisztában vagyok, de karácsony előtt meg kellett, hogy legyen a gép és nem volt már idő ilyenekkel foglalkozni. Nameg a német billencsen csúnyák lettek volna a matricák
...hát most ez jött össze, remélem tetszik majd ez után is.
A gari és a minőség miatt vettem végül ezt a FS M1437G és Acer5024WMLi helyett(WXGA kellett).
Teljesítményre gyengébb, de sajnos MO-n most másképp nem nagyon tudtam megoldani.
Kipróbálom rajta mindjárt NFS-t, aztán meglátom mi lesz.
Neked milyen is van pontosan? -
RudiG
tag
Na sziasztok!
Ez lett a vége:
ASUS A6K-Q002
15.4'' WXGA 16:9 1280x800
Mobile AMD Turion64 MT30 1600 MHz
SiS M756 + 964L
512MB DDR333pc2700 bőv (sajna 2x256 duálcsenelben megy? vagy miez? ...bővítés szempontjából sajna nem a leg előnyösebb)
60GB
4x DVD+/-RW drive
NVIDIA® GeForce Go 6200/128MB
AC'97 16 bit sztereo
4400 mAh (Lithium-ion)
2.8 kg
24 hónap garancia
315-éért tudom nem volt olcsó, de sehol nincs már asus, nekem meg most kellett, uh maradt az extremedigital
Azért ezt vettem, mert tapizás és gari alapján ez nyert. Remélem azért min felbontásban elmegy rajta NFSMW, mert az asztali gépemről sajnabajna ezek az utolsó soraim
Vélemények, esetleges tapasztalatok, tudnivalók, minden érdekel, ez az ekső notebookom!
-
RudiG
tag
válasz
->Dzsony<- #4655 üzenetére
Sajnos fogalmam sincs róla, minden esetre érdekes kérdés. Nekem 1x egy MM-os eladósrác azt mondta, hogy a laptopjával nem tudtam megformázni a külsö 250GB-os vinyoját és kiderült,hogy azért mert XP Home volt rajta (egyik XP Home-os géppel sem seikrült neki) és XP Prof -os gép meg simán lenyomta...
-
RudiG
tag
Sajna változotta terv. Sulinet nem játszik...pontosabban lehet sulinetes, csak nem megyek vele semmire. A lényeg az lenne, hogy kedvező részletfizetési lehetőség az adott legyen (ez a saturnba és mediamarktba pl lehetséges).
Még mindig vívódom a FS M1437G és M6453G között.
Ma már (azaz szombaton) filmet is néztem a kisebb kijelzős (14'') M6453G-n és nem volt olyan vészes, a kijelzője végülis széltében nem jelentősen kisebb mint a másiknak (15,4''), mégis félek, hogy megbánom, hogy a másikat kellett volna venni (nagyobb kijelző, erősebb videókari,multimédiás lehetőségek)...
A video kari persze nem baj, ha jó, de nem akarok rajta túl sokat játszani.Viszont az AUDIO megoldásukról nem sikerült teljesen pontos információt szereznem, pedig az érdekelne. -
RudiG
tag
Hahoo! Valaki help me! FS M 1437 G vs. M 6453 G!
Asus 5024 nem rossz, de sima DDR memo van benne és kevesebb is és van hozzá távirányító? ...sajna drágább is és nincs hozzá kedvező hitel sem
-
RudiG
tag
Hali!
Jelen pillanatban 2 db noti között vacilálok. Az egyik a FujitsuSiemens M 1437 G ( http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_m_1437.html ), a másik pedig a FujitsuSiemens M 6453 G ( http://www.fujitsu-siemens.com/home/products/notebooks/amilo_m_6453g.html ).
Mindkét noti 300-320 környéke,sulinettel. Ha esetleg tudtok jobbat hasonló kategóriában, kérlek jelezzétek! Azt is, hogy hol, ha lehet és sulinet ill kamatmentes részlet is kéne.
M 1437 G (több féle konfig is kapható hasonló áron és feltételekkel))
15.4'' WXGA 16:9 GlareType
1280x800
Mobile Intel® Pentium® M Dothan 2MB/FSB533
M 740 (1730 MHz)
Intel 915PM + ICH6M
512MB DDR2-400 (bőv)
80GB 5400RPM 8MB CACHE SATA
8x DVD+-RW DL drive
ATi Mobility Radeon® X700/128MB
M 6453 G
Intel® Pentium® M 750 processzor (1,86 GHz, 533 MHz, 2MB), 14” WXGA kijelző, 80GB háttértároló, 1024MB DDR2 RAM,
ATI X600 SE videokártya, (128MB RAM), kétrétegű DVD író, audio, Wlan, Windows XP Home operációs rendszer,
Ms Works irodai programcsomag
A noti úgy alle zuzammen mindenre kéne, valszeg sokat járna, a mobilitása is lényehes természetesen, ezek alapján jutottam hozzájuk. A kisebbik méretű külsőre jobban bejön, de félek attól, hogy nem lesz nagy élmény a filmnézés 14''-on. Jelentősebb külömbség csak a kijelző, a ram mennyiség és a videokari a két notebook között...nehéz a döntés...de az megnyugtat, hogy valszeg csak jót választhatok
A SATURNban ill. a MEDIAMARKTban néztem őket, mivel itt van kamatmentes hitellehetőség, amire szükségem van, mert csak jan 15-én jön a diákhitel...
A segítséget előre is köszönöm.
Aktív témák
- Macbook Pro 16" M2 Pro chip 12C CPU / 19C GPU / 16GB / 512GB SSD / Magyar
- BONTATLAN - M4 MAX 14" MacBook Pro 14C CPU / 32C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest