- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubumaci007
csendes tag
Sziasztok!
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
3 héten belül
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
150e
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
Cad programok-ra, kicsi játék 2-3 éves játékok
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
régebbi nfs-ek meg wot
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
mindkettő
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
később mindenképp 2 hónapon belül
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
14 15 col matt előny
(8) Notebook tömege?
mindegy
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
nélküle
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
8 gb ram
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
most van ujjlenyomat olvasóm
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
igen Catia, creo inventor
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/lenovo/Lenovo_IdeaPad_B590_Intel_Core_i3_3110M_4GB_320GB_NVIDIA_DOS_Fekete_LENOVO-B590-59-389658_11251.html +4gb ram
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/lenovo/Lenovo_IdeaPad_U510_Intel_Core_i3_3217U_4GB_1TB_NVIDIA_Free_DOS_Grafitszurke_LENOVO-U510-59-393107_9270.html +4gb ram
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
használt is jöhet ha van valami 1 év garival minNa és a legfőbb kérdés hogy a mennyit számít hogy az egyik gt720 csak 1 gb a másik meg 2gb, mert ha nem sokat akkor egyértelmű hogy a b590 a jobb matt kijelzős meg ujjlenyomat olvasó is van benne (igen nekem fontos meg megszoktam a B560-ba ) meg mintha olvastam volna hogy abba is van msata?
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- , de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma... állítólag lenyomták vele a Birodalmat
-
bubumaci007
csendes tag
Sziasztok
Van valakinek tapasztalata arról hogy Intel HD 4000-n cad programok hogy mennek, mert nem mindegy hogy ugyanannyiból üzleti gépet veszek intelel, vagy consumer gépet integráltal.
http://mobilarena.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek_3/hsz_54237-54237.html
Válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
Enyém volt a -= Millenium Falcon =- , de eladtam egy csávónak akinek volt egy bazi nagy, szőrös majma... állítólag lenyomták vele a Birodalmat
-
bubumaci007
csendes tag
válasz thomeef #54239 üzenetére
Most egy P6100-al szerelt gépet használok Intel gma HD-val és a videókártya gyenge benne tehát az i3-at ezért nem láttom szükségesnek mert nem dob annyit mint egy ssd (volt egy kölcsön ssd-m 12 másodperc alatt töltötte be a cad fájlt amit hdd 3 perc alatt), 4gb ramot használok elég az is csak 8gb-t gondoltam hátha jobb.
Amúgy az még van hogy vinyó meg ram bővíthető garanciavesztés nélkül??[ Szerkesztve ]
-
bubumaci007
csendes tag
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni gép vásárlás miatt.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? március eleje
(2) Maximális keretösszeg Ft-ban? 140 ezer ssd-vel
(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
CAD meg még egy kicsi CAD szinte csak CAD
(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni? Max Wot de nem vagyok nagy játékos
(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény? mindkettő
(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped! kell minimum egy 60gb-s
(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt? 14-15 de nem kell nagyfelbontás mert külső van
(8) Notebook tömege? mindegy
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle? nélküle, linuxot szeresse
(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót? 8gb ram nem ártana
(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…) fingerprint reader van most de az nem lesz most úgy érzem
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást? CAD
(13) Eddig kinézett notebookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó notebookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk) nincs csak annyi hogy A betűsek kizárva (Asus, Acer)
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új? használt is garival, új is min 1 év gari[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest