- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Apple notebookok
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
beholder00
tag
Sziasztok
[160K] -s kategóriában ehhez hozzá se kell nyúlni. WIN menjen rá és jó gép 3 év garival. Szerintetek? -
beholder00
tag
Sziasztok!
Utánajártam, hogy mire lenne elég kb 150-170K és a következőkre jutottam:
- prociból ennyiért max Intel Core i5 8265U lehet kihozni
- GeForce MX150
-legyen inkább 8gb ram
-ssd 128 vagy 250+HDD
-FHD 1920 x 1080
-numpad kellene, így marad a 15,6 igaz? 14-ből egyáltalán van numpad-os?Ezeken felül fontos lenne a touch pad minősége is... Viszonyítás képpen egy kb 9 éves Asus akkori 160K-s gépen pad+gép gomb nagyon szuper még most is, utána Lenovo y510 ami 4-5 éves egyben pad és gomb....borzasztó. Szóval lehet mellényúlni ebből a szempontból ---->
Szóval érdemes ugye megtapogatni.
Ezeket összevetve [Acer Aspire 5 A515-52G-55XA] lehetne a nyerő. Esetleg valamit amit érdemes megnézni?
Csak új jöhet szóba vagy nagyon garis, viszont külföldi renelés (pl Ausztria stb) is lehetséges.
1 hónapon belül esedékes lenne, de ha utána akkor se baj.
Tudtok esetleg okosat mondani hozzá? Esetleg érdemes rámenni black friday-en?[ Szerkesztve ]
-
beholder00
tag
A 200K-s határon belül egy Lenovo Y40. Bár ATI van benne, amit nem szeretünk laposba, de egész jó teljesítménye lehet. Azt meg tudjátok mondani, hogy milyen típusú a ram benne? (forrasztott v 1-2 slot)
-
beholder00
tag
-
beholder00
tag
Sziasztok
Gondoltam én is írok mert elég gyakori ez a 200K-s határ. Én ebbe a HP-ba bele is ugrottam aztán kövi hétfőn viszem is vissza mert eléggé leszerepelt nálam. Ahogy még jobban utána jártam ezeket találtam:
Asus-hoz húz a szívem. Ehhez annyi kérdésem lenne, hogy ez fém borítású a támasznál vagy sem, mert ha igen, tovább nem is válogatnék. Volt már Asus, csak jót tudok mondani.
DELL. Nekem nagyon műanyagnak tűnik, bár a 3 év gari mellette szól, prociban ugyanaz kb mint az előző csak újabb.
Lenovo. Ez már valódi 4 mag...bár ATI soha nem volt nekem, ha jobb akkor lehet ez is a döntés. Mondjuk a 12 hó gari elég nevetésges szerintem
3+1:Lenovo Hát a fémház itt garantált csak a gyengébbek tán, garancia meg hát...kerüljük a Lenovo-t?
Persze ha tudtok jobbat írjátok /ha kellene a HP-ről vélemény írok hosszabban is/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kutya topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OpenMediaVault
- Képregény topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
- Lenovo gépek,X240,X250,X1Carbon
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest