- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Androidos tablet topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- Apple notebookok
- Popcorn Hour topik
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #165391 üzenetére
Tök tudja, én már annyiszor rámentem a GPU dologra, most döntöttem el, hogy nem veszek dGPU-s notit többet, igaz, én annyira durván nem tolom a tervezést. A proci a minden, abból 10 tonna is kevés lenne. GPU alig moccant meg, asztaliban is 1060 volt, húgom átjött diploma előtt durva dolgokat renderelni, a proci konstans ment 2 napig 4GHz-en 6 magon, a VGA meg szotyizott.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #165388 üzenetére
Akkor 1650 alatt nincs élet, de inkább Ti.
Éppen van olyan gép, ami ide passzolhat: ASUS ROG ZEPHYRUS G14 ennek elvben van rendes hazai forgalmazása, 7-es rizsával és 1650Ti-vel tutira. Borzalmas dolgokat nem olvastam róla eddig, innen nézve a 450-500k-s árcédula nem vész.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #165340 üzenetére
Azt kéne kideríteni mennyire kell az a GPU. Mert vagy akkor vesz egy Nitro, Y levonó, G-s dell vagy TUF és társai valamikből egyet vagy néz egy MX350-el megtámogatott amúgy sima gépet, esetleg AMD-s vasat rizsa 7 vagy 9 sorozatból. Talán utóbbiak kicsit jobb kombónak tűnnek, bár van AMD-NV kombós Nitro5 tulaj aki tervezget, neki sincs gondja.
McJoker: Én hoztam fel sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz TheProb #163947 üzenetére
Hali!
Ebben az ársávban (főleg manapság) újonnan sajnos csak nagyon tré notikat tudsz venni, ha tudsz egyáltalán most.
Használtban találsz teljesen jó Thinkpadeket (T460, T460s, X1 carbon) vagy dell latitude-ot garanciával, i5-ös (6-7 genes) procival, full hd ips kijelzővel, Windows 10-zel 150 és 220 között. Azok hű társak lehetnek még évekig.Csak gyorsan kell dönteni és keresgélni, mert most mindent hamar elvisznek a használtak között is.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Khelben
nagyúr
válasz TheProb #152018 üzenetére
HP 15 és Vostro kiesik a TN panel miatt, Acer meg a fényes kijelző miatt. Marad a Pavilion, de annál meg jobb az Aspire 5 [link] négymagos i5-tel 185. Ssd-t meg ramot lehet bele tenni utólag, processzort nem.
(#152017) Draken : az összefoglaló alapján tudunk segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #126626 üzenetére
Okés, annyiban mondjuk én másféle róka vagyok, bemutatkozom, mesterségem címere, SN, meghibásodott alkatrész megnevezése, hibajelenség leírása, ha mákjuk van akkor cserével már igazolt is a hiba. Nincs kérdés, másnap vagy 2 napra rá ha nagyon délután van már itt van a kis fehér autó Ha meg valami nem tetszik akkor alternatív megoldás és dolgozót kell simogatni, gond megoldva, bár ez nem szép dolog.
Moncsis csere sztorim az híresen kabarés volt anno, de ez van. Kicsit nyomni kell ott is a légkört, akkor nincs para. De még mindig jobb, mint a legtöbb márka esetében, garizgatok dolgokat elég sűrűn és jézus. Ami nekem pozitív az Asus volt egy lapcserével tudtak 36 órán belül gépet adni, valamint most a fénygépen, ami dettó megvolt 2 nap alatt.
-
spyduck
nagyúr
válasz TheProb #126616 üzenetére
840 G2 - kívül fekete gumírozott anyag (gyűjti az ujjlenyomatokat, amit csak speciálisan összekutyult folyadékkal lehet tisztítani. Nincs különösebb hibája. A belső magnézium váz miatt tartósnak mondható, de szélső perem műanyag, ami későbbi használat folytán esztétikai hibás lehet.
840 G3 - ezüst mindenhol, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, belső váz magnézium. Bővíteni kicsit nehezebb mint a 840 G2 de nem vészes.Szerintem mind1, hogy 840 G3 vagy G2. A G3 esztétikusabb, a G2 viszont olcsóbban elérhető IPS panellal. Amire nagyon figyelj, hogy olyan FHD kijelzőt válassz amiben IPS panel van. A 840 G2 alapból IPS FHD esetén, viszont a 840 G3-nál már visszahozták azt a semmirekellő TN panelt. Ott is lehet IPS.el kérni, de az drágább.
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #126616 üzenetére
Nekem 1 olyan E7000-es gépem volt ami nem volt alaplapos. 1 darab, a tucatból minimum. Elég frusztráló, bár betudom a szerencsétlenségemnek.
G2 szerintem a legjobban sikerült, rengeteg az átjáróság az 1-el, cserébe jól fogyaszt, halk.
-
spyduck
nagyúr
válasz TheProb #126612 üzenetére
HP EliteBook 840 G3 - nem rossz, de közel sincs olyan jó minőség mint a 8460p / 8470p vagy éppen a 8440p.
Lenovo ThinkPad T460 - nem rossz, de lötyög a touchpad és nincs már kijelző merevítő rollcage. Én a Dell E7470-től se vagyok elájulva.... A ProBook 640 G2 pedig egyel lentebbi kategória, még szép, hogy nem tetszik nektekAz Intel 3. és 4. generációjától érezhető a minőségromlás az üzleti gépeknél is.
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #125650 üzenetére
Tippre nem "U-s" cerka volt akkor terítéken. Azért elég aprítós órajeles cerkákat dobott ki az Intel régebben.
Olyan Pentiumok voltak régebben meg olyan belépős vidkarik, hogy csuhaj, emlékezzünk G580-ra pölö. Na olyan konfig és gép nem lesz a piacon soha többet annyiért
Nagyfejű: Nincs ilyen. Minden márkától tudok akkora buktát mondani, hogy öröm nézni. Van olyan ami a mi értékesítési területünkön szívás vagy kevésbé jó gari miatt, esetleg olyat ami adott árban nem termel semmi jót vagy olyan akik fölött szól a harang és tuti nem vennék. De így konkrét lista nem lesz, leírod mit szeretnél és valamit körészalonnázunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
KubanitoS
veterán
válasz TheProb #124083 üzenetére
Szia, a linkelt Asust ma volt "szerencsém" megtaperolni Media Marktban. Messziről kerüld el az L szériát.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
nagyúr
válasz TheProb #124079 üzenetére
Játékra jobb a minél nagyobb kijelző.
Olyasmit akartam kihozni,hogy az általad vázolt gép nem ajánlott-ahogy egyik "L"-es gamer gép sem.Ennyiért 980M-es felső kategóriás gamer gépet kapsz 17.3"+G-Sync-el,remek hűtéssel.Csak röviden.
Ha viszont az tetszik,amit linkeltél,hajrá. -
nagyúr
-
QwErTy42
addikt
válasz TheProb #113073 üzenetére
Szia,
Dell játszik, a másikat felejtsd el. A Fujitsu A514 jöhetne még szóba ennyiért.
Viszont én lebeszélnélek a laptopról, ha nincs feltétlenül szükséged a mobilitásra.
Egy 21-23 colos monitoron sokkal kényelmesebb dolgozni, mint 15,6-on. Továbbá az asztali nagyobb eséllyel éli meg az akár 5-7 éves kort is, mint egy laptop.[ Szerkesztve ]
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Magnum_
nagyúr
válasz TheProb #111615 üzenetére
én tartalék laptopnak HP 2560-2570-8440-8460-8470p-t vennék (van is egyébként hasonló irányú ambícióm, csak dollár kérdése), ezek árban beleférhetnek és van azokban annyi kraft, hogy pár hétig el lehessen lenni, sőt egyébként napi, nem hardcore használatra is kiválóak (amikor nekem a laptopomban pár hónaposan összefosta magát az ssd, én egy régi TP-t vettem, kicsit bánom is, hogy nem tartottam meg)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
ivana
Ármester
-
Nincs név
tag
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz TheProb #88326 üzenetére
A két Dellen nincs traickpoint, a Lenovóknak meg a gari rosszabb.
Mindegyik jó egyébként.Más: ma fogtam a kezemben egy Asus X550-es.......valamit. Nem fikázásképp de a benyomások:
-hányinger dizájn
-csili-vili színes fedlap
-gyenge, letyügő zsanér (de nagyon durván)
-kinyitva kiszúrja a szemem az ultragagyi, f@s billentyűzet; jellemzője a szigetes kialakítás, közötte így látszik a fényes műanyag, emellett lötyög, ha normalisan nyomom akkor is
-touchpad szintén minősíthetetlen, egérrel használtam után
-a rendszer feláll vagy 4-5-6-7-8.....szerintem sose, hiába betöltődik a rendszer, utána nagyon lassú, egy chrome-ra kell várni 2 percet, többet már nem is mondok.[ Szerkesztve ]
-
spyduck
nagyúr
válasz TheProb #67123 üzenetére
Nagyjából ugyan az, viszont nem esik szét a csavar menete 1 szétszedés után, magyarul könnyő és biztonságos bővíteni. Jobb az érintőpad és erősebb a VGA. Az összehasonlításról találsz tesztet egyébként.
szerk: Most nézem, h a VGA 1 ide 1 oda, így kb egy szinten vannak.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz TheProb #67097 üzenetére
A Laptopszalon.hu is tőlük szerzi be? Egy hívást vagy emailt megér.
Boltjaik:
Pest
VI. ker., Teréz körút 47.
Buda
II. ker., Lövőház u. 12.
Pécs
Ifjúság útja 11.
Debrecen
Simonffy utca 4.
Szeged
Mérey utca 6/b
Győr
Pálffy utca 1.
Kecskemét
Petőfi utca 3.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Chaser
legenda
válasz TheProb #66642 üzenetére
Jó lenne tudni hogy a hdd-ken azonos-e az fw, gyanítom nem.
spyduck: Egyik ügyfélnél is WD volt a problémás, fórumozott és senkit nem talált akinél jó lenne a terás WD. Viszont más kisebb hdd-vel megy a keret. Sztem fw hiba lesz ez, lehet azóta javították. Ugyanakkor érdekes, hogy nálad a samu volt problémás
"Először belepróbáltam a gyári 1TB WD hdd-t. Úgy néz ki azt is felismerte, bár utána eltűnt. Egy újraindítás után megint ment és utána nem tűnt el. Viszont azon egy Linux van fat32 fájrendszeren. A tárhely méretét is hibásan jelezte 3TB-ot írt neki.
Nem vagyok egy szakember, még utána kell néznem, hogyan kell a rajta levő cuccból valami olyan image fájlt csinálni amit utána maradéktalanul vissza fogok rá tudni tenni, ha garanciális probléma adódna, gyári állapotot tudjak szimulálni. Ha van esetleg erre ötleted azt megköszönöm, ha nincs akkor ne foglalkozz vele.
Szóval most az előző masina ugyanilyen szituációban használt 250 GB-os Seagat-je megy benne. Ezt egyből felismerte, a korábbi particiókat és adatokat is egyből behúzta, mintha pendrive-ot tettem volna rá."szerk:
ZavaBalazs: Nincs notebook boltom, csak ajánlok[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #62209 üzenetére
Hát azért azt is agyig kell bontani ha akarod ha nem. Most arról listát mire adsz és mire nem...lakótárs Fujija 15 perc alatt szét és összerakható hűtés oldalról. Edge 531 is pölö. De ez ilyen most listát gyártani nem lehet.
Nem átnézésről van szó továbbra sem. Meg nem is javításról. Takarításról. Nagyon más tészta, nyilván az átnézés is benne van, de vagy műxik vagy nem valami ez ilyen.
-
félisten
válasz TheProb #62205 üzenetére
Benne van feketén-fehéren:
a Laptopszalon is csak azokra a készülékekre tud garanciát vállalni, ahol a tulajdonos igazolja, hogy felelősen gondoskodott arról. Ennek a legbiztosabb módja pedig az, ha évente egy alkalommal szakszerűen megvizsgáljuk és kitisztítjuk a laptopodat, amit a szervizkönyvben pecséttel is igazolunk. Igaz, hogy a szervizelés díjköteles munka, de a vásárló így is jól jár, mivel a karbantartás aktuális árához képest olcsóbban kapja meg ugyanazt a szolgáltatást, hozzájárul a készüléke élettartamának meghosszabbításához, és jogosulttá válik a PLUSZ 1 ÉV garanciára is, ami adott esetben vagy egyáltalán nem, vagy csak akár 20 ezer forintos felárért cserébe érhető el.Bővebben: [link] Amúgy is ki lenne olyan hülye, hogy csak úgy javítgat gépeket...
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #62205 üzenetére
Hát, ha mutatod azt a helyet ahol mondjuk egy Z500-Z510 szintű gépet ingyér szétszednek és kitakarítanak minden évben és a végén garit is adnak...nos akkor tudsz valamit Az úgy alsó hangon 1,5 óra munka, cserébe ha a tipikusan 2 év után befingó gépeket vesszük alapul akkor pont kibekkeled.
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #61896 üzenetére
Hát tény bizony és nagyon nem mindegy
Megint kérdezem: elfogyott a radium-digi vevőköre? Nem. Ergo: azt csinálsz amit akarsz, ha tele a homár akkor is ott fognak vásárolni ha valami odaviszi őket
Megy meg nem megy. Ergo ugyanezt eljátszottad volna máshol is, ahol ezzel az indokkal khm. seggberugdosás ha más nem, mert bolt neke a dzsunka caddy miatt nem fog gépet cserélni az ziher.
Nem GMA HD van benne, csak boltoknak néha luxus kiírni a dolgokat. Gépfüggően procidat megnézed majd egy random procit taglaló oldalon megnézed melyik van benne. Jellemzően HD4000 alatti gép már nem nagyon van kint, tehát az Ivy a minimum.
-
TheProb
veterán
válasz TheProb #61896 üzenetére
(kifutottam az időből)
Még annyit, hogy közben változott annyit a koncepció, hogy minimális, nem atomerőművet igénylő játékot azért néha-néha szeretnének futtatni rajta. Látom, hogy a z510-ben GMA HD van, ez mennyire képes? LoL elmegy azért rajta low-on? vagy akkor már inkább legyen a 720M-es G500S?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #61890 üzenetére
Én különbet írtam volna, ezért is nem engednek engem sehol értelmesebb körökben ilyen témához Így már megismerem, igen
Tízmilliót rárakok, hogy a caddynek nincs köze az eredetihez de még csak a minőségihez sem, hanem az a klasszikus, amit én is csapattam ebayről 2 rugóért, és árulnak itthon olykor 10*-es szorzóval. Igaz én a műanyag miatt hozattam, mert az elektronika az khm kicsit fosos benne, plusz a Dell ritka nyivákolós ezekre.
Hát ez van. Többiek tudnának sorolni itt néha miket pörkölök oda, ami sz@r az sz@r is marad, ha kibontod és meglátod minek kéne annak a vinyót elvinnie könnyeznél. Pénzt rakj bele és lesz nyugalom, örök zengés.G500S-el bajom nincs, de szokni kell a külsejét, plusz Z510-nél előrébb nem leszel.
U510-el sem lenne baj de azért korosabb, plusz annyira alumínium, mint a mogyoróim kb.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #61888 üzenetére
Na, szalonos sztori érdekel, engem is vonzanak a történetek, ezt megoszthatod Teljesen mindegy, de Iponból tényleg kódszámra vásárolok én is, mert a kiírt dolgok olykor fele sem igaz.
Dual core az i3 csak herélgetve, vastagon elég.
3-4 év az hosszú táv. Ha ilyenre kell akkor 3-4 év garisat vegyél. Ezek nem azok a gépek már mint régen.
Más nem nagyon amiket sorolgatok ennyi van.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheProb #61091 üzenetére
145 ezerért is volt már......Hamar lecsapnak rá az ilyenekre mivel mindenki tudja erőssen ajánlott kategória, szóval nézegetni kell az aprót, átlagban olyan 180 körül vannak használtan (specifikáció függő).
-
Tikakukac
titán
válasz TheProb #56389 üzenetére
740M kuka, főleg mert már csak 64 bites változatok vannak kint a gépekben, a 128-as amiből volt kifutott.
Mondom, nincs. Én is már oda és vissza nyálaztam minden gépet, egyszerűen nincs. Levonó és Dell is AMD-t ad 200k alatt, meg kb. mindenki más is, ami meg nem az, az meg vicc szint.
Yany: Nehéz eset. Kell hozzá egy ilyen monitor, ami nem minden sarkon van. 2709W-m van, 1920*1200 ennek baja eddig nem volt. Egy rendes kábellel nem lehet gond ebből, 1.3-as hmdi van már kb. a telefonokban-tabletekben is 30k felett, ha erre sakkozol, akkor tuti megkapod.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz TheProb #49631 üzenetére
Nem jó bele, ez Mac keret slotin DVD helyére. Neked univerzális kell aminek cserélhető az előlapja. Ha kinnről akarsz venni olyat keress. Méretét nem tudom milyen kell, 5520-ba 12.7-es kellett, 5521-be 9.-5es, valszeg ebbe is de dvd alapján megtalálod.
És olyan eladótól keress aki trackes csomagban küldi.btudos
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
spyduck
nagyúr
válasz TheProb #49372 üzenetére
Ha nagy gépet akarsz akkor vegyél, neked kell tudni, hogy nem-e nagy és nehéz a 17.3".
Pár dologgal azért légy tisztában:
5537 - Radeon HD8850 - 1366x768
5737 - Radeon HD8870 - 1600x900Szerintem amennyivel erősebb a VGA annyival kevesebb FPS számot kapsz a felbotásbeli különbség miatt.
Egyébként pedig nincs bill világítása!A HD8870 egy húzott HD8850, ennyi erővel azt is hozhatod erre a teljesítményre bár az tény, hogy egy 17.3"-as notinak jobb a hűtés bár erre is van ellenpélda az Inspiron 7737 kontra 7537 esetében.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
-
TheProb
veterán
válasz TheProb #49307 üzenetére
Egyébként ezek a gépek ugye relatív jó gépek? Strapabírás téren, nem akarok még 1 olyan laptop-ot amivel annyi gondom lenne, mint a mostani ASUS-ommal..., hogy félévente küldözgessem szervízbe
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz TheProb #49348 üzenetére
Azt csak te tudod eldönteni, hogy mennyire fontos ez neked. A síelők többsége is feleslegesen köt baleset biztosítást, de ha éppen eltöröd a lábad, akkor azért jól jön. Úgy szokás mondani, hogy igen, ajánlott.
Az esetek többségében a pixelhibát azonnal látod vagy a használat első napjaiban fogod kiszúrni. Szerintem egy alap, pár napos garanciát mindenképpen érdemes váltani. Hosszabbat meg csak saját belátásod szerint.
-
Pocok256
veterán
válasz TheProb #49348 üzenetére
Megrendeled neten azt ha pixelhibás elállsz a vásárlástól van rá 2 heted
Más...
Úgy gondolta a win 8 am, hogy a bluetooth mátol nem kell nekem és sárga felkiáltójellel és (A Windows leállította az eszközt, mert az problémákat jelzett. (Kód: 43)) ezzel a sézp üzenettel fogad. Nagyon jó[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
orbo
tag
válasz TheProb #49274 üzenetére
Hú nekem ne mondd, én is régóta pöcsölök vele, már kicsit elegem is van. De hamarosan vége a keresgélésnek, kezd leülepedni.
Az a Sony nem rossz, de ahogy fentebb is írták, gyenge az a proci a 740m videókártyához, ha játszani is akarsz.
Meg szerintem nézd meg a 3537-et, hátha tetszik, az lenne a legjobb ár/érték arányban. -
orbo
tag
válasz TheProb #49272 üzenetére
Annyira azért nem szörnyű.
Meg szerintem egyéni ízlés kérdése. De nekem első látásra nagyon nem tetszett, másodikra már pofásabbnak láttam, de most, hogy aludtam rá egyet azt mondom mivel hosszú időre tervezem a gépet, évekig bennem lenne az, hogy nem szép, azt meg nem akarom. Akkor már kicsit áldozok többet rá, és 5537 vagy Lenovo Z510. -
Pocok256
veterán
válasz TheProb #49261 üzenetére
Igen ahogy tamcsu10 is mondja az a gyémántos műanyag külső elég rusnya ettől függetlenül nem sok hiányzott, hogy én ezt vegyem. Na de még mind a mai napig nem tettem le róla, hogy becserélem a gépem rá Valami eszméletlen jó hardveresen nagyon fain kijelző minden álom benne, kivéve a bazári gyémántos műanyag kinézete.
(#49263) TheProb
i3 nagyon nem elég ULV be, min i5 kell a turbo miatt. Legalábbis játékhoz.[ Szerkesztve ]
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
tamcsu10
tag
válasz TheProb #49261 üzenetére
Bazári alatt kb azt értheti h ilyen kis gyémántos műanyag. itt a közeli képeken nagyon látszik. Ebben a dilemmában vagyok én is h nem fogott meg annyira de az 5537 ami ugyan ezt tudja 30-al drágább:S
iPhone 6s Plus / iPad Air 2 / MBA 13
-
Pocok256
veterán
válasz TheProb #49259 üzenetére
Most ezzel az új szériákkal jöttek be ezek a kicsit gyengébb cpu k viszont akku időben nagyot domborítanak.
Amúgy.. Ha megtudsz barátkozni a bazári külsővel akkor ez a gép tökéletes lenne neked mert irdatlan gyors gpu-ja van és cpu erőben is elegendő.
Még nekem is sokáig alternatíva volt ennek a gépnek a nagytesója a 3737 i7 el csak nekem nem jött be ez a minimal bazári dizájn Ettől függetlenül teljesítményben nincs jobb vétel ennél, és minőségileg is rendben van.HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
TheProb
veterán
válasz TheProb #49256 üzenetére
Közben keresgéltem pár emberibb árú gépet:
Ezeket találom én személy szerint megfontolandónak, arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek ezek a procik nem gyengék-e? Amúgy én nem értem mi van cpu téren a gépekkel, de a 200ezres 5537-esben is gyengébb a cpu, mint a 2 éves asus-omban...
(#49257) AxBattler: Ennyi pénzért nekem is megakadt rajta a szemem, csak új gépet apróról nem szívesen veszek, nemtom van-e normális számla, milyen forrásból van, na meg angol a bill.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz TheProb #49244 üzenetére
555 ddr5 volt?
ulv i3-asnál nagy cpu limit lesz, egyébként nem csodálkoznék ha elírás lenne. Amennyire nekem rémlik az olcsóbbakban ddr3 vga van, régebbi amd modell. Ha multizol is ulv i3 mindenképp kiesik._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Witcher topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bestbuy játékok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- Asus X415EA / Intel Core i3-10110U / 8 GB RAM
- Lenovo gépek,X240,X250,X1Carbon
- Dell Precision 5540, 15,6" FHD IPS, Xeon E-2276M 4,70 Ghz CPU, 16GB DDR4, ÚJ 256 GB NVMe SSD, T2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest