- Apple notebookok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz CoctoPerkins #164510 üzenetére
X555 i7-el 940M-el. Jól hangzott akkoriban és ma sem annyira rossz, mindezt nem sok pénzért. Jó pár évre vette a csaj, egyetemet fullosan húzza ki felkiáltással. Kísérteties a hasonlóság a te elképzeléseddel is.
Az akkuja jelenleg odakint van egy vasládában, mert olyan szinten van már felpuffadva, hogy nem értettem, hogyan lehetett a billzetett lecsukni. Kiszedni is úgy szedtem ki, hogy azonnal mentem a ládához és abba raktam bele, nem egészséges egy ilyen ha megindul, lásd Samu akku gate.
A HDD kerete és csatlakozása úgy van megoldva, hogy amúgy ha oktatni lehetne azt, hogy hogyan ne, ez lenne a tankönyvi példa. Nem is ment a vinyója, azzal került ide egyik reggel, sürgős, húgom barinője a tulaj, leadás van és mester építész végén vannak, ha HDD gond ultra szopó, ha gép gond akkor is, mert hát ugye, amúgy azért annyira nem volt olcsó és hát most mi lesz. 4 csavart már ebben sem lehetett visszatekerni, mert nem volt mibe (bocs, ezek maguktól kiestek már), a patentek fele hiányzott és a gépben mászkáltak, de kis ragacs, kis kétoldalas és most már jó, mákja volt, volt anyag hozzá kéznél meg nekem kedvem pöcsölni ezzel. Te erre a hajóra akarsz jegyet váltani.Amúgy TN van a levonóban.
Általános otthoni használatra egyszerűen nem látom miért kéne ez a vas. Ilyen alapon 7-es rizs alatt senki ne vegyen semmit, mert hát úgyis belassul. Ami igaz, de józan ész, na.
Ültem ma is az 5300U előtt az irodában és basszus, supportolok egy rohadt irodát és nem akaródzik az erősebb gép. Most akkor vagy én vagyok türelmes (itthon olyan monstrum vasam van, hogy az elég sokkoló szokott lenni az embereknek, szóval nem) vagy az van, hogy az emberek durván túlgondolják ezt a témát és elfelejtik, hogy legalább 10 éve az a jelmondat, de az elmúlt 4-5-ben tuti, hogy vedd meg, használd, gari időn belül költeni ne kelljen rá (a kiesett időt forintosítani kevesen szokták, pedig hmm) és utána minden nap ajándék és aztán full kuka.A még mindig messze nem minőségi HP probook sorozat indul úgy egy laza i5-el is 15"-ban, hogy 270-280k elég fapadosan. És én mondjuk arra se mernék 4 év fölé menni, mert hozattam a céghez cseregépnek és huh. Ez azért pár éve még egy alsó-közép konzumer volt, nem probook. És innen még 2 ugrás amivel 5-6 évet akarsz. Biztos sok megéli majd, de az is biztos, hogy lesznek sztorik.
Döntsd el melyik útra lépsz. A tartósság az, amit végképp ki kell fizetned és az elképzelt hardver és ár kombót totálisan nem ezt metszi ki a halmazokból.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Pano
addikt
válasz CoctoPerkins #164510 üzenetére
Sajnos ezeknél nagyon kevés az esélye, hogy 5-6 évig elmennek. Ha kihúzod a garancia időt, már mázlistának mondhatod magad. Természetesen nem törvényszerű, vannak emberek akik nyernek a sorsjegyekkel is.
A "gyors" processzor meg hiába, ha van rátéve egy trágya hűtés és amint kéne a teljesítmény a melegedés miatt visszavesz.
A drága üzleti szériánál van esély ilyen élettartamra, de már némileg ott is csökkent az esély.[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple MacBook Pro - M1, 2020, Silver - 13", 8GB RAM, 512GB SSD, Tocuh Bar, Magyar Bill. - Eladó!
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- ASUS Chromebook C523
- ACER Aspire E15 HDD nélkül
- ÚJ Asus Vivobook 15 M1502YA - 15.6"FHD - Ryzen 7 7730U - 16GB - 1TB - Win11 PRO - 2 év garancia
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Laptop VÁSÁR:Igényes-7.Genes-Core i7-ThinkPad T470s-2 akkus-8GB DDR4-256G SSD-14"FHD,IPS-Világitós B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest