- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozmy
őstag
válasz
skyline997 #73427 üzenetére
Helyedbe lennék nem fóliázgatnák, mert szín torziót kapsz szín hűséget veszítesz, inkább vékony plexi ha már mattosítani szeretnél.
-
Tikakukac
titán
válasz
skyline997 #73424 üzenetére
Nem. A fény az egy gonosz dolog, nem úgy megy, hogy na akkor fényes vagy, mattot rakok rád s akkor olyan mintha a fényes eltűnne. Más lesz, kérdés a fólia milyensége. Én egy gyári matt plexi tulajdonságait tudó lapocskát kértem és a 3M-nek van is ilyenje így lett az ami.
Ha TN paneled van ilyen alap hádé felbontással akkor kb. halottnak a csók, bár a fényt jobban töri az igaz.
-
Tikakukac
titán
válasz
skyline997 #73421 üzenetére
Használtam. Gyárilag matt panelre tökéletes üvegpótlásra. Sima fényesre rakva meg attól függ milyen a fólia, könnyen lehet taknyot csinálni az amúgy is botrány TN panelekből.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
skyline997 #73059 üzenetére
" Ingyen hitel" Ezen szoktam jókat derülni
benne van az az árban, no meg az apróbetűsben is
-
Járókeret
senior tag
válasz
skyline997 #73008 üzenetére
de akkor neked minek is egy laptop ?
-
Tikakukac
titán
válasz
skyline997 #73008 üzenetére
Fizikailag sokat. De ha szar a forrasztás az így meg úgy is megpurcan.
-
szabonagyur
félisten
válasz
skyline997 #72862 üzenetére
Ipon, laptopszalon, notebook.hu, edigital, nekem ezekkel van eddig tapasztalatom, és mind pozitív.
-
Sheld
senior tag
válasz
skyline997 #72857 üzenetére
ASUS X550LNV XO296D: Intel Core i3-4010U, NVIDIA GeForce 840M 2GB, 8 GB RAM, 160.000 Ft
Talán ezen mennek majd a játékok, 1014x768-ban, minden lowon, talán produkálnak majd stabil 24+fps-t. A gt740m-ek mind a butítottak, a 64bit-esek, azok meg nagyon gyér kártyák a GT840m-hez képest. Talán lehet majd még trükközni throttlestop-al, vagy valamilyen inteles tuning progival az i3-u órajeleit feljebbhúzni, a plusz teljesítmény érdekében, de ezek mind csak fikciók. A Watch Dogs nagyon rosszul van optimalizálva, az megenné bármely gépet natív felbontásban. Próbát megér, de csodát nem szabad tőle várni. Amit javasolni tudok youtube-os videók nézegetése, akár az adott konfigra rákeresve, vagy a videókártyákra. De azokat sem szabad készpénznek venni, mert sok a fake közte.
-
nash2
tag
válasz
skyline997 #72800 üzenetére
Már megelőztek...
-
Sheld
senior tag
válasz
skyline997 #72825 üzenetére
Márciusban vettem.
-SLI hiba volt, a két VGA nem egyezett, és a gyengébbik mindig belengette a zászlót játék közben, persze ilyen a játék crashelt, a driver újraindult. Orvosolható volt MSI Afterburnerrel, visszavettem az órajeleket és tökéletesen ment.
-Nyáron a melegben 98fokosra melegedett a második VGA (Ez széria "hiba", mert minden y510-es melegedik, csak ráírtam, hogy takarítsák ki, és pasztázzák újra.)
-A mikrofon nagyon-nagyon zajos volt. (Youtube-ra videó rögzítéshez vagy rengeteg zajszűrő utómunkát kellett végeznem, vagy egy külső USB-s hangkártyát kellett használnom.)
-A bal oldali hangszóró bizonyos frekvenciákon rezonált. (Filmézés és Zenehallgatás közben előjött néha, játék közben egyáltalán nem. De hol jó volt, hol nem.)
-A kijelző alacsony fényerőn a szürke árnyalatokat nem szerette, és vibrált. (Ezt talán 2-3x tapasztaltam.)Azt hiszem ennyi.
Úgy voltam vele, hogy még "sulikezdés" előtt visszaküldöm, hogy rendbe legyen rakva, én úgyis edzőtáborba, meg versenyeken leszek, oda meg nem kell laptop. Hát végül nem vitték el időben, pedig már lehet, hogy végeztek is volna vele.
Erről hol tudnék blogot írni? Mert lenne kb 10 oldalas olvasmány, aztán csak linkelgetném, hogy akit érdekel itt van ni!
-
Khelben
nagyúr
válasz
skyline997 #72800 üzenetére
Igen, rá lehet. Nem lesz elmosódott, mert minden kijelzőnek külön állítható a felbontása. Csak akkor nem, ha mindkettőn egyszerre ugyanazt szeretnéd látni, de gondolom nem így lesz.
-
Chaser
legenda
válasz
skyline997 #72673 üzenetére
Ezt ki kell még pótolni, ha nem tudod inkább gyűjts hozzá, meg fogod bánni.
-
laszlobak
tag
válasz
skyline997 #72612 üzenetére
Durván 10%-10%-10%. A processzoron kívül még számos tényezőtől.(pld. RAM mérete, elosztása, stb.stb..)
De nagy mértékben függ attól a játéktól is, amit játszol. A legjobb, ha az adott dVGA leírásában (pld. a www.notebookcheck.net-en kiválasztod, hogy az adott dVGA az adott játéknál mennyi fps-t ad.
Ezt az értéket az első mondat értelmében
i7U, i5M esetében 0,9-el,
i5U, i3M esetében 0,8-cal,
i3U esetében 0,7-telszorozva kapod meg az adott játékra (és adott felbontásra) vonatkozó várható fps mértékét.
(#72590) rszp, #72579) Ryder1: Szívesen. Üdítő, ha az ember néha köszönetet is kap, nem csak keresztrefeszítést.
-
laszlobak
tag
válasz
skyline997 #72490 üzenetére
Lenovó Y510p - lehet, hogy van még egy pár bolt, ahol kapható, és ennél olcsóbban is kapsz. Ez több ,mint a kereted, de lényegesen jobb, mint az ebben az árban kapható Z50-70.
(#72445) Ryder1:Lenovo Z510 Pentiummal
Ezek az ajánlható, és legjobb ár/érték arányú gépek a megadott katagóriákban.
-
Chaser
legenda
válasz
skyline997 #72363 üzenetére
Ilyen árkategóriában nincs FHD, SSD sem, pláne még matt is legyen.
szerk: optimuslg
"olyant képzeltem el amibe nincs optikai meghajtó mer úgyse használnám, vékony és jól bírja az akksija, full hd 15col képernyővel. 100e körül" van képzelőerődAjánlom olvasgass utána a témának mer' megérdemled és rád is fér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest