- RAM topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-book olvasók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz GIJoe #147684 üzenetére
T440-nél jobbat nem kapsz ennyiért. Se erősebbet. Nvme SSD még most is ritka, nem hogy 2-3 éves gépekben. 4K vágáshoz meg asztali gép kell, abból is valami erősebb fajta.
(#147685) VMatteo : kicsit irreálisak az igények. Ennyi pénzből garanciaidő+1 napot lehet előre tervezni. Acer Aspire 5-öt kapsz ennyiért, fullhd ips-sel, i5+mx150 kiépítésben, ez a max, amit ki lehet hozni.
(#147686) instantwater : virtuális gépet nem lehet U-s processzoron futtatni. Vagyis lehet, csak elhullik a hajad közben. Az erős gép sosem kicsi és sosem fog 6 órát menni akkuról. Szóval ez így nem fog menni. 250-ből kapsz HP Zbook 15-öt használtan, azon elmegy a virtualizáció, de nem kicsi és nem megy 6 órát akkuról sem.
(#147688) krisz77: jók a Dellek, a HP 8570p-t is felveheted a listába.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Dell Latitude E6440, Dell Latitude E5440, HP Elitebook 840.
Az integrált HD4400-4600 ma már elég az "egy-két játékba belenézésre". Kijelző meg olyan, amilyen, IPS nincs ennyiért, de ezekben azért jobbfajta TN van.
[ Szerkesztve ]
-
QwErTy42
addikt
A laikus meg tud barátkozni egy külsővel, ha ahhoz jó élmények és megbízhatóság társul.
Egy rossz szervizélmény viszont komolyabb hatással van.Mérlegelni kell. Gondolom felnőtt emberről van szó és nem 14 éves kislányról. A praktikum fontosabb, mint a dizájn.
Az előbb ajánlott gép most elég jó vásár.
...oktalan embert észérvekkel meggyőzni nem lehet...
-
Khelben
nagyúr
139-ért kapsz ssd-s Fujitsu A544-et, jobb minőség, mint a Z5070 és a szervize is rendben van.
-
Tikakukac
titán
Ezt hívják úgy, hogy szutyok raktárvezetés
A VAIO-ra tök egyszerű a válasz: nincs
Ispy: Hála a magasságosnak elég sokan így gondolkoznak, ez nekem baromi jó hír. Gondolj bele ha mindenki megvenné azt a sok szar 3-4 éves gépet, akkor mi maradna nekem marhának?
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
Tudom melyikben mi van, hidd el, amit a Jóisten a Földre teremtett azt kipróbáltam régen is, most is. Jó 4 év alatt azért megismertem a vasat Olyan totál véletlen módon megy egyszer jól egyszer nem a flash, hogy jahj. És a környezet nem változik, max kap egy restartot volt, hogy azt sem. A 8510W mondjuk erőből letol mindent, itt már akkora para nincs, max melegszik.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Chaser
legenda
Mire kell?
AMD Power: Máj. 10. ha minden igaz.
szerk: Lesz belőle ULV' celeroncsos változat is. 90k. 4GB ram, 320GB HDD, 3 év gar. Ez nem is olyan rossz ha épp nem kapni az A512-t olcsón.
Nekem T2400 dübörög a vasban, SSD-vel teljesen jó. Ez az ivy kis cerka nyilván erősebb is, de azt a szintet biztos hozza.[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Dell G7 7790 Gamer notebook, i7 9750, 2060, 16gb ram, 1.25tb háttértár
- ACER NITRO 5 AN515-55-56F5 8+512GB
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Macbook Air 2020 13" M1, 8GB RAM, 256GB, 99% akku
- JÓ ÁLLAPOTÚ LENOVO LEGION 5 GAMER laptop 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, 16GB RAM, 512Gb SSD!!!