- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz Khelben #81481 üzenetére
Jó-jó, a játékok listája csak irányvonal volt, igazából csak annyi a lényeg, hogy egy páréves rpgvel már lehessen játszani rajta. Most egy hatéves Acer extensát nyúzok, az abban lévő intel igp is elboldogul már egy heartstoneval is, de kompromisszumokkal lolozni is lehet viszont az új gépben mindenképpen dedikált gput szeretnék.
A hordozás nem okoz gondot, azért is írtam, hogy a súlya mindegy. Ha kopik akkor kopik, az nem számít. Ráadásul a vonaton nem mindig fogom elővenni (sőt), ott inkább a tabletemet használom, csak nagynéha előfordul hogy a gép is kellene.
A fullhdval egyébként nincs semmi baj, csak gondoltam hátha csökkent az áron, ha nem az (meg a gpunak is könnyebb a dolga)
-- aka p3d3str1an
-
hedgehog
senior tag
válasz Khelben #81481 üzenetére
egyébként pl. ez a Dell miért nem ajánlott?
Kérlek ne küldjetek el melegebb éghajlatra, napok óta olvasgatom a topikot, tudom hogy az ASUS N55x a preferált ezen a szinten, meg azt is hogy a Lenovót nem szabad venni a garancia miatt (ezért nem is mondtam a Z50et), de a Dellekre nem emlékszem mi az ellenvélemény...-- aka p3d3str1an
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Bontatlan vadiúj! 15" MacBook Air M3 16GB 512GB CTO GAR
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest