Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dane02

lelkes újonc

válasz Tikakukac #147604 üzenetére

Kitöltöttem ugyebár ezt a 10 kérdéses (vagy mennyi is :D) kérdéssort. Egy csomó olyan kérdés is volt benne - belső dolgok -, amik re nem is gondoltam korábban. Egyrészt mondtam, hogy ezekhez nem értek, csak a nethez 😂, másrészt nem fontosak számomra.
    Leírhatom leegyszerűsítve is, csak fel van tüntetve felül, hogy ki kell tölteni azt az izét. xD

Tehát annyi lenne a lényeg, vehessek egy laptopot 100-150-ért újonnan, ami egy-két dologban helyettesíti a PC-met. (Mert ez a szerencsétlen állandóan újraindul magától, mert szar az áramellátás valamiért. Nem részletezem, mert hosszú lenne és nem vagyok villanyszerelő. :D) Jó lenne, ha a laptop netezésre kiváló lenne. Nem kell, hogy bírjon 1-2 megás letöltési sebességet, vagy 8-10 oldalt egyszerre szakadozás nélkül, csak a megnyitott oldalon reagáljon azonnal mindenre. Lehetőleg ne 2-3 óra legyen az üzemidő, és ne kelljen vele szervizbe járni/kidobni 1-2 év után, mert hosszú távra terveznék vele.

És ezért is bosszantó kicsit, hogy kőkorszaki dolgokat akar az ember, mégis brutál árakról beszélünk. Én meg nem akarok olyan gépet, amire azt mondják, hogy ez elég jó lesz, de épphogy csak ellátja a feladatát, és köhögni kezd pár hónap után, mert nem bírja. O.o :D
    Ez olyan, mintha lélegezni akarnál, de ehhez is 24 órában kellene dolgoznod mindennap. Ha enni is akarsz, meg lakni valahol, akkor félistennek kell lenned. :D Ugyanez van laptopban is.

Új hozzászólás Aktív témák