- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Vezetékes FEJhallgatók
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Androidos fejegységek
- Projektor topic
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane02
lelkes újonc
válasz
Tikakukac #147604 üzenetére
Kitöltöttem ugyebár ezt a 10 kérdéses (vagy mennyi is
) kérdéssort. Egy csomó olyan kérdés is volt benne - belső dolgok -, amik re nem is gondoltam korábban. Egyrészt mondtam, hogy ezekhez nem értek, csak a nethez 😂, másrészt nem fontosak számomra.
Leírhatom leegyszerűsítve is, csak fel van tüntetve felül, hogy ki kell tölteni azt az izét. xDTehát annyi lenne a lényeg, vehessek egy laptopot 100-150-ért újonnan, ami egy-két dologban helyettesíti a PC-met. (Mert ez a szerencsétlen állandóan újraindul magától, mert szar az áramellátás valamiért. Nem részletezem, mert hosszú lenne és nem vagyok villanyszerelő.
) Jó lenne, ha a laptop netezésre kiváló lenne. Nem kell, hogy bírjon 1-2 megás letöltési sebességet, vagy 8-10 oldalt egyszerre szakadozás nélkül, csak a megnyitott oldalon reagáljon azonnal mindenre. Lehetőleg ne 2-3 óra legyen az üzemidő, és ne kelljen vele szervizbe járni/kidobni 1-2 év után, mert hosszú távra terveznék vele.
És ezért is bosszantó kicsit, hogy kőkorszaki dolgokat akar az ember, mégis brutál árakról beszélünk. Én meg nem akarok olyan gépet, amire azt mondják, hogy ez elég jó lesz, de épphogy csak ellátja a feladatát, és köhögni kezd pár hónap után, mert nem bírja. O.o
Ez olyan, mintha lélegezni akarnál, de ehhez is 24 órában kellene dolgoznod mindennap. Ha enni is akarsz, meg lakni valahol, akkor félistennek kell lenned.Ugyanez van laptopban is.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ubuntu Linux
- Azonnali fotós kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Óra topik
- PlayStation 5
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 PRO 8540U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS i5-1335U RTX A500 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest