-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dane02
lelkes újonc
válasz Tikakukac #147604 üzenetére
Kitöltöttem ugyebár ezt a 10 kérdéses (vagy mennyi is ) kérdéssort. Egy csomó olyan kérdés is volt benne - belső dolgok -, amik re nem is gondoltam korábban. Egyrészt mondtam, hogy ezekhez nem értek, csak a nethez 😂, másrészt nem fontosak számomra.
Leírhatom leegyszerűsítve is, csak fel van tüntetve felül, hogy ki kell tölteni azt az izét. xDTehát annyi lenne a lényeg, vehessek egy laptopot 100-150-ért újonnan, ami egy-két dologban helyettesíti a PC-met. (Mert ez a szerencsétlen állandóan újraindul magától, mert szar az áramellátás valamiért. Nem részletezem, mert hosszú lenne és nem vagyok villanyszerelő. ) Jó lenne, ha a laptop netezésre kiváló lenne. Nem kell, hogy bírjon 1-2 megás letöltési sebességet, vagy 8-10 oldalt egyszerre szakadozás nélkül, csak a megnyitott oldalon reagáljon azonnal mindenre. Lehetőleg ne 2-3 óra legyen az üzemidő, és ne kelljen vele szervizbe járni/kidobni 1-2 év után, mert hosszú távra terveznék vele.
És ezért is bosszantó kicsit, hogy kőkorszaki dolgokat akar az ember, mégis brutál árakról beszélünk. Én meg nem akarok olyan gépet, amire azt mondják, hogy ez elég jó lesz, de épphogy csak ellátja a feladatát, és köhögni kezd pár hónap után, mert nem bírja. O.o
Ez olyan, mintha lélegezni akarnál, de ehhez is 24 órában kellene dolgoznod mindennap. Ha enni is akarsz, meg lakni valahol, akkor félistennek kell lenned. Ugyanez van laptopban is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- Eladó Toshiba Satellite pro (R50-B-10R) ( 4.gen i3 - 8gb ddr3 - 750GB HDD - HDMI - jó akku)
- MSI Evo üzleti laptop 2 az 1 ben új mediamartos szamlaval 36 honap garanciaval eladó
- Új Asus ROG Flow X16 WQXGA 240Hz G-Sync 2in1 Touch i9-13900H 16GB 1TB RTX 4060 Studio Win11 Garancia
- Új Asus ROG Flow X13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch Ryzen9 6900HS 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HP Pavilion Gaming 17" notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest