- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
piqla
őstag
Errol mit gondoltok? Talan lehet boviteni 4 gigara.
Tudom, semmi koze a Thinkpadhez, de engem kulonosebben nem erdekel a rollcage, es a hasonlok.
Tegnap meg 200k-t gondoltam kolteni, de rajottem, hogy minek. Viszont ez a gep legalabb tetszik... Ami szamit, hogy ne zajongjon allandoan a ventillatora, es ne tudjak rajta tojast fozni.
Ja, es ha lehet esetleg boviteni SSD-re, az igazan jo lenne...Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Hardver annyira nem szamit, igazandibol megvallva.
Lehet, hogy buzis, de szeretnem, ha a gep szep lenne, bar ez persze borzasztoan szubjektiv. Az XPS 15 nekem sem tetszik annyira, mert rohadt vaskos, viszont kevesebb mint 170 ezer forintert az enyem lehetne egy vadonatuj gep, 3 ev garanciaval, mig egy Thinkpad Edge hasonlo aron csak 1 ev garancia.
Bar teny, hogy az utobbi gep jobban tetszik kulcsinre.Tudnal esetleg valamit ajanlani? Valaki ajanlotta a Fujitsu A35-t, vagy melyik is, de az nem igazan tetszik, az az igazsag...
Eleve ott van szamomra elcseszve ez az egesz notebook-ugy, hogy desktop parti vagyok, viszont sokat fogok koltozni, igy nem lenne tul praktikus mondjuk egy 15 kilos Fractal haz, plusz meg egyszer annyi cucc.
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Erre a hozzaszolasomra szivesen olvasnek valaszokat.
Dell XPS 15 vagy Thinkpad Edge E420s? Es miert? Hasonlo kategorias gepek kozul ajanlasokat szivesen vennek.
Koszonom!
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Ha a felszereltseget nagyjabol ugyanolyannak konyvelhetjuk el, akkor mit ajanlanatok: Dell XPS 15 vagy Thinkpad Edge E420s/E520?
Koszi!
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Asztali gepet szerettem volna, de sajnalatos modon be kellett latnom, hogy a jovoben varhato rendszeresnek mondhato koltozesek miatt egy notebookot kell vennem. Blah.
Szajam ize keseru, de hat ez van.Szoval notebook. Igenyem nem hiszem, hogy kirivo: internet, film, esetleg CS1.6, felevente ketszer. De persze akkor azert legyen meg a 100fps, haha...
15,4-es monitorban gondolkodom, legyen hozza legalabb 1, de inkabb harom ev garancia, amit nemzetkozi szinten tudjak ervenyesiteni.
Ja, es nem art, ha csendes a gep... Tudom, ez a relativ, de peldaul en ruhellem a HDD-k hangjat is, ezert egy esetleges SSD beszerelesi lehetoseg szinten elvart lenne a jovevenytol.Nem fogom jatekra hasznalni, ezert nem kell i7, de mint emlitettem vala, ne akadjon filmnezes kozben. SSD, ne porogjon allandoan a ventillator, ha a windowst hasznalom es megnyitok mondjuk 7 Opera-ablakot, es hat nagyjabol ennyi.
Arat nem irok, legyetek szivesek ajanlani dolgokat, aztan meglatjuk... Na jo, azert legyunk esszeruek. 250-nel nem szivesen aldoznek ra, es ezt vindozzal egyutt ertem. SSD nelkul, viszont.
Koszonom!
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Altalanos felhasznalasra, neha egy kis CS-re vennek egy Asus 1215N laptopot. Jo dontes szerintetek?
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Thinkpad Edge 14 vagy Lenovo U450? Mindennapi felhasznalasra kell egy megbizhato, csendes gep, amely nem esik darabjaira egy ev utan.
Koszi!
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Azert nem veszek asztali gepet, mert elviekben 3-5 havonta orszagot kell valtanom, egy Antec hazzal kozlekedni meg kenyelmetlen :]
Nem tudtam, hogy a 4-5 ora irrealis elvaras lenne normalis fenyeron, hm-hm...
Ezek a Lenovo Edge gepek nagyon fostosak? Egy-ket konkret tipusajanlast megkoszonnek.
Szereted az állatokat?
-
piqla
őstag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok.
Szögezzük le az elején: nem szeretem a laptopokat, én eddig egyetlen egyet sem találtam kényelmesebbnek az asztali gépnél.
Viszont most jó sokáig rá leszek szorulva egyre, így egy megbízható, csendes, nem túl vaskos, csendes, akkuról legalább 4-5 órát elzakatoló gépet keresnék, amin Windows 7 lesz az oprendszer, nem mellesleg pedig csendes.Régebben a tulajdonosa voltam fél évig egy T40p-nek, azt nagyon szerettem: kicsi méret, csendes működés, viszont most sem szándékom, sem anyagi keretem nincsen egy T-re.
Alapvetően kikapcsolódásra használnám, levél, böngészés, film, ritkán játék, úgymint CS 1.6 (ez fusson stabil 100 fps-sel), Settlers III, HomeWorld II. Ha játszom, akkor ne melegedjen olvadásig a cucc, és ne is szálljon el az összes ventillátor benne.
Használtan nem vennék gépet, az újak közül is olyat, aminek nemzetközi garanciája van.
Képernyő mérete felőlem lehet 15,4, úgysem hurcolásznám.
Ja, és lássam a kijelzőn megjelenő dolgokat, tehát ilyen 8000*9630-as felbontás nem játszik :]Mit tudtok ajánlani? Ár... Hm, legyen 200.
Szereted az állatokat?
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest