Aktív témák
-
msch
csendes tag
válasz Kornel #25556 üzenetére
Az oldalon ezeket az infókat találtam:
Hp pavilion g6-1202eh
processzor:
AMD kétmagos A6-3400M APU Radeon HD 6520G Dual Graphics videokártyávalGrafikus rendszer:
AMD Radeon HD 6520G Dual GPU (legfeljebb 1,98 GB)Memória:
4 GB DDR3Szal akkor 2 db integrált lenne benne? elég érdekes vagy én értem rosszul
-
msch
csendes tag
válasz NathanCullen #25553 üzenetére
Igen ezt én sem értem.valószínűleg ennek utána kell járnom, mert ha mellette van a 6650 a maga + 1 GB-jával, akkor elég jó alternatíva az asus mellett nem?
-
msch
csendes tag
Szal akkor a 6520-as amd kártya az tuti, hogy integrált...
Ez érdekes akkor itt miért dual-nak írják ?? -> [link] -
msch
csendes tag
válasz stratova #25526 üzenetére
Igen, most már nekem is egyre jobban efelé a gép felé húz a szívem. A tuningot pedig tényleg csak ésszel, feleslegesen nem akarom túlhajtani
Meg hát minél előrébb haladunk az időben, annál több tapasztalata lesz mindenkinek erről a procról, amiket megoszthatunk egymással.
Köszönöm a sok véleményt, tényleg nagyon sokat segítetek! -
msch
csendes tag
válasz NathanCullen #25509 üzenetére
Köszönöm, nagyon sokat segítettél, mert eddig csak vacilláltam, de most már tudom, hogy mi az irány!
Azt esetleg lehet tudni, mennyire problémás ez a négymagos A6 proci az amd-től? Úgy értem, hogy megbízhatósága milyen, mert úgy hallottam/olvastam, hogy páran szenvednek még vele... -
msch
csendes tag
Valaki tudna segíteni a #25483-as hozzászólásnál?
-
msch
csendes tag
Sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok, és az alábbiakat néztem ki elsőre!
Ebben az árkategóriában gondolkodom!
Egy kis játékra is szeretném használni, azok közt is inkább a szimulátoros, autós kategória, 2010-es, 2011-es gémek még jó lenne ha futnának. Nem fontos a max grafika, éppen ezért is gondoltam ezekre. + filmnézés is fontos, HD és Blu-Ray filmek akadásmentes lejátszása.
Kérdésem, hogy melyiket ajánljátok, ill. processzor/videókártya téren melyik felelne meg számomra a leginkább? Melyik konfig. a megbízhatóbb hosszú távon?A lista:
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]A válaszokat előre is köszönöm!
Aktív témák
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6