- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
gamer187
tag
válasz Borote #50691 üzenetére
Packard bell EasyNote TK . amd athlon ii p360, ati mobility radeon hd 4250, 500gb hdd, 15.6 16:9 hd led lcd, 3gb ddr3 ram. erről a gépről van szó. leszedtem már pár drivert de egyiksem jó :S hálás lennék ha valaki segítene ! a honlapon nem találtam sajnos driver keresővel szoktam telepiteni a drivereket, de hiába csatlakoztatom a netet nem csinál semmit :S pedig win 7 van fennt é nekem engedi a netet mindig win 7 alatt. ezen a noten viszont nem.
[ Szerkesztve ]
-
gamer187
tag
valaki tud ehhez a notebookhoz drivereket?? sos. típus: packard bell, model: pew 96
-
gamer187
tag
sziasztok
van egy pixel hibás notebook kijelző 15,6 led.
a kijelző közepén van pár kicsike csík aprók és feketék.
ezekkel lehet valami kezdeni hogy el tűnjön vagy mi a baj?
-
gamer187
tag
válasz runner 125 #50614 üzenetére
ez tényleg korrekt... köszönöm
-
gamer187
tag
-
gamer187
tag
sziasztok
tudnátok ajánlani notebookokat max 50 ezrem van rá. használt is jó.
-
gamer187
tag
Miért jobb a samsung?
-
gamer187
tag
És amúgy ez az Intel B800 processzor kevésnek tartom az 1,5ghz, egyébként mennyit számít ez? "jónak" számít? átlag felhasználásra kéne, filmezni, netezni, zenélni gyors legyen az a lényeg.
-
gamer187
tag
Ezzel a notebook-al tudnék futtatni full hd filmeket?
-
gamer187
tag
Ezzel a notebook-al tudnék futtatni full hd filmeket?
-
gamer187
tag
válasz runner 125 #36526 üzenetére
tisztában vagyok vele hogy 130ér már 3x ennyire jó gépet kapok, csak mivel aranykártyás vagyok a t-nél tudnám részletbe havonta 5ezerrel úgy meg jó lenne.
-
gamer187
tag
válasz B-L-A-C-K #36525 üzenetére
reason 5, sonar x1 esetleg, full hd filmek le játszása ilyesmikre kéne. a mostani gépemen akadnak az újjabb zene szerkesztők ezért akarok notebookot számítógépet semmiképp a hurcolás miatt. szóval lényegében ez a samsung note kéne nekem csak kérdés hogy meg e felel arra mire nekem kell mert egy haverom azt mondta gagyi a procija
-
gamer187
tag
srácok segítsetek nekem is, szerintetek jó ez a gép zenei programok futtatására?? http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=355072&langId=-11
-
gamer187
tag
sziasztok. segítségeteket kérném. mostanában szeretnék venni egy notebookot, full hd filmekre esetleg, de leginkább reason 5, sonar x1, ilyesmi zenei programok futtatására szeretném használni. ez a notebook jó lenne nekem? mi a véleményetek errőla gépről?
http://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&productId=355072&langId=-11
jellemzők-nél vannak az infói
Aktív témák
- Windows 10
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Ukrajnai háború
- Google Pixel topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- További aktív témák...