Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• escie

őstag

válasz amol #8349 üzenetére

ugy erted, hogy adott esetben ki tudom cserelni a noti billentyueztet? egyszeru ez? vagy nagyon szet kell berhelni?

peterkeT, #8350:
    magam is csupa jot olvasok rola, de sokkal ertekesebb a tartoshasznalatbol szarmazo tapasztalat.
    eloben szoktam latni ilyen gepet, az egyik tanaromnak van, mar latvanyra meggyozo. egyben van, izleses, es pont akkora, mint ami nekem kell. :)
    en sem rovidtavra vennem. a jelenlegi asus l3000d-m hét éve szolgalja a csaladot, most kerul eladosorba, oreg korara. semmi baja sincs. remelem hozza az nc4400 is ezt a szintet.
    juteszembe, a tanar linuxot hasznal rajta, csak jo lesz. ahogy nezem, semmi olyan kritikus hardver nincs benne, ami gondot jelenthetne.

amol, #8351
    a tanarom gepen van touchpad, meg ami kepet lattam nc4400-rol, azon mind latszott, hogy van. nezd csak!
    (jah, a tobbiek mar kiveseztek a kerdest, targytalan.:) )

volna meg par kerdesem...
    - tulajdonkeppen, mit jelent az, hogy Core 2 Duo? a Core a tipus neve, a 2, hogy masodik eresztes, a Duo, hogy ketmagos? total el vagyok tevedve processzor teren... :U

- ugye ezen az nc4400-on multibay-II cstlakozo van, erre is lehetne odd-t kotni? jobb erre, mint usb-re? hogy nez ez ki egyebkent, az adott modellnel? van egy csatlakozo, es kulso odd-t lehet rakotni, vagy van egy "slot", amibe belso meghajtot lehet tenni?

Aktív témák