Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az ugreen saját OS-e so-so. A DSM még mindig a legkiforrottabb NAS szoftver a piacon szerintem. A mobilapplikációk terén is ez a helyzet.
Amúgy lehet vDSM-et konténerben futtatni, ha csak bizonyos dolgok miatt maradna a Syno. Sajnos pl. ABP nem fut benne (meg semmi amihez aktiválás kell), úgyhogy nekem maradt a Synology vas. Persze kell egy elég nagy modell hogy legyen 10Gbit meg elég lemezhely meg NVMe stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- SSD kibeszélő
- Steam Deck
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Tőzsde és gazdaság
- OpenMediaVault
- Éjszakai műszak
- Dell notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zenith Extreme + Ryzen Threadripper 2990WX 32-Core + 64GB Corsair Dominator
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- HP Elitedesk 800 G3 mini PC i5 7500 / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C
- LG 65" OLED65B49LA 165cm UHD 4K HDR Smart OLED Tv
- MINT AZ ÚJ! Apple MacBook Air 13", M3/8Gb/256Gb. 100%-os akku, pár hónapos, KARCMENTES! CSAK ENNYI!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest