- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
dandy91
tag
Udv Mindenkinek!
Egy olyan 50-60 korul szeretnek monitort vasarolni film nezesre es jatekra egyarant 23-24 collnal ne legyen nagyobb. Egyszer mar segitettek jo monitort valasztani a forum es szakma "mesterei" most is kernem a segitseguket vagy barkiet aki tudna mondani egy jot."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Udv Mindenkinek!
Egy olyan 50-60 korul szeretnek monitort vasarolni film nezesre es jatekra egyarant 23-24 collnal ne legyen nagyobb. Egyszer mar segitettek jo monitort valasztani a forum es szakma "mesterei" most is kernem a segitseguket vagy barkiet aki tudna mondani egy jot."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Udv Mindenkinek!
-
dandy91
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kerdesem hogy a monitoromra hogy tudnam rakotni a t-home-s belterimet hogy ott tudjak tvzni?? Elore is koszonom."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
Valaki mondana egy jo 27 colos monitort ami játékra és filmre is alkalmas ? kb 80e körul ?
"Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
válasz Daszkalosz19 #43645 üzenetére
Grat nem is mondtad
[ Szerkesztve ]
-
dandy91
tag
Udv Mindenkinek!
Jatekra de neha filmnezesre keresek idealis 27" monitort ha van ilyen kb 80 e ft korul.Viszont van egy masik koncepcio lemondok a "tavolabbi" filmnezesrol es akkor maradok a dell u2312hm-nel a 24-es verzion is gondolkodtam de nem eri meg az 1 col a +20 ropit sztem ."Never Give up"--"No pain,no gain"--"Who dares wins" Uplay: Bower_0
-
dandy91
tag
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=409836
Udv mindenkinek!
Erröl a monitorról tud valaki véleményt , tapasztalatot mondani ?[ Szerkesztve ]
-
dandy91
tag
most nézegetem a kommenteket valóban jókat írnak róla viszont hallottam olyanról ha nem full hd-ban van a felbontás játékon belül hanem csak hd-ban akkor a képernyő össze "ugrik" úgy mond szélénél megmarad a fekete sáv ami engem idegesítene ez mitől függ ?
-
dandy91
tag
Üdv az Uraknak! Szeretnék a közel jövőben venni egy 24" full hd-s monitort sokat játszom így elsősorban arra szeretnék. Gondolkodtam 100hz-es monitorban játékra csak nem tudom pontosan melyik legyen valaki aki jobban ért hozzá nálam dobna egy pár linket ? De nem biztos hogy olyat fogok venni ugyanis min 50k-t áldozok rá plusz nem tudom mennyit attól függ megéri-e ezért jöhetne egy pár "olcsóbb" 100hz alatti is többféle gyártótól linkeket várok meg tanácsokat hogy ha tudtok segítsetek nekem. Néha azért filmeznék is rajta szóval az se baj ha nem csak játékra van specializálva a monitor. köszönöm előre is.
-
dandy91
tag
Udv monitort szeretnek venni elsosorban jatekra de neha azert jo lenne filmezgetni is arkategoria kb 50 ropi lenne en minimum 23-24 colra gondoltam valaki tuna segiteni melyik lenne a megfelelo?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- SAMSUNG (LS28BG700EUXEN) 4K 144hz GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung odyssey G5 27"
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest