- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a múlt héten vásárolt DELL P2414H monitorral kapcsolatban. Mivel eddig nem volt még led háttérvilágítású monitorom, nem tudom mihez viszonyítani. Azt vettem észre, amikor teljesen fekete hátterű képet állítottam be asztalképnek,a képernyő alsó részen (a keretnél, vízszintesen) látni vagy 12 led világítását (~ 5 mm hosszúságúak), ha a monitor tetejétől nézek a keretre közvetlenül. Ez normális? Kerestem ez ügyben Brekk fórumtársat privátban még tegnap délután, de választ nem kaptam.
Előre is köszönöm a választ, s elnézést az offért...
-
karlkani
aktív tag
LUT managerrel betöltöttem az előbb kíváncsiságból a mellékelt lemezen levő profilt, majd azt, amit küldtek e-mailben, mit ne mondjak... van változás. Pozitív még az Oázis Computernek, hogy a monitor mellé kaptam egy flakon Oázis képernyőtisztító folyadék-ot.
-
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Délután meghozta a futár a monitort, DVI kábellel kötöttem össze a géppel, mivel a videókártyámon csak az van (2 db). Kábelt a régi monitorét használtam fel, nem tartozék.
Ha ez jelenik újraindítás után, gondolom jól csináltam a színprofil hozzáadását.
Nagyon tetszik a monitor, remélem annyi ideig kiszolgál, mint az előd (9 év).
Még egyszer nagyon szépen köszönöm a választásban a segítséget, megerősítést az érintetteknek!
-
karlkani
aktív tag
Leadtam a rendelést a monitorra (kalibrálással).
Nagyon szépen köszönöm a segítséget a választásaban! -
-
karlkani
aktív tag
Belelapoztam a 24"-os kategóriába, ott van ugyanez a típus, nagyobb méretben. Azt hiszem ez lesz a befutó nálam, meg kérem a prémium kalibrálást pixelgaranciával. Az a 2,5 k különbség a kétféle között nem fog földhöz vágni.
(#65337) KAMELOT
Megnézném, csak az a gondom vele, hogy Pécsett lakom... -
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Megadta magát a monitorom (LG W2261V-PF). Bekapcsolás után megjelenik az LG logó, majd kikapcsol. Többszöri konnektorba ki- be dugdosás után tegnap egyszer még sikerült bekapcsolnia, ma már nem. Amúgy is érett a csere, mert a képernyő jobb oldalán két piros csík futkározott függőlegesen teljes hosszban, ami bizonyos színeknél jött ki igazán. Kérlek, ajánljatok valami 22"-os FHD monitort. Most az "őskori" Lg 700B-t kell néznem, minél előbb szeretném lecserélni. 60k fölé nem szeretnék menni, ha kicsit több, s megéri, akkor jöhet. Átlagos felhasználásra kell, netezés, filmnézés, játék (D3).
Azt is írhatnátok, honnan rendelnjek. Oázisban nézegettem Dell monitorokat, csak nem vagyok képben, melyiket... Meg, ha már itt vagyok érdemes kérni normál/prémium kalibrálást, esetleg pixelgaranciát?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest