- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
-
Coolmat
őstag
Talán az LG IPS235P-vel jársz a legjobban, az álványa ugyanolyan tulajdonságokkal bír mint a Dell U2312HM-é (matt, dönthető, forgatható, magasság állítható, pivot mód), 42,5k-ért elég jó vételnek túnik. Prad.de teszt
-
Nyugdíjas
nagyúr
Nem ghostingolnak más a mai monitorok, én ha jól rémlek ghostingot utoljára 2407-es DELL-en láttam, bár az egy köztudottan "ghosting-király" monitor volt. Persze eltekintve ezektől a borzalmas A-MVA-s BenQ-któl amikkel még mindig próbálkoznak azok a szegények
Az első hozzászólás egyáltalán nem ajánl TN-es monitort
Mint ahogy pl. nem ajánlják a hipo-t sem meginni plEgyébként szerintem vizsgálj meg közelebbről egy 2312-es DELL-t, ami egyrészt mindössze pár ezressel több, mint a kereted, másrészt a gyakorlatilag nem létező input-lagja (bekapcsolt overdrive-al) alkalmassá teszi komoly szintű játékra is.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.