- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekk
addikt
válasz Slownz #55412 üzenetére
A media tech cleaning foam sztem elég jó termék, de nem szabad csodát várni semmitől. 2-3X is át kell törölni a monitort mire jó lesz, mert első körben csak a nagyon finom port kenegeted, azért lesz csíkos. Ez néhány alkalom után elfogy, és akkor már foltmentesen leszárad.
Látom, hogy irtad, hogy kiesunk, az oázisos tisztító is elég jól működik, meglepően jól tisztít szerintem, de meg lehet próbálni bármilyen tisztító folyadékot.[ Szerkesztve ]
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
El Kebir
őstag
válasz Slownz #37257 üzenetére
ha hidegindításnál vagy készenlétből nem kapcsol be rögtön a háttérvilágítás, akkor az a tápegységének hibája is lehet. (programbetöltéskor is van egy rövid kikapcsolás, amíg a vga 3d-be vált, lehet már az is betesz a tápegységnek, ha nagyon határon van)
ki kell próbálni bármilyen másik jelforrásról, azzal leszűkítheted monitorhibára a problémád.
(de nem értem, ha monitorhibára gyanakodsz, miért nem a monitorhibába témába írod írod, nehéz? túlságosan logikus? ...vagy ha szoftverhibára akkor miért nem a windows témába? ...ez még mindig nem monitorhibakereső és megoldó téma...)
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Slownz #10718 üzenetére
Már nem gyártják, pár hete megérkezett az utolsó készlet az országba. Foggalmam nincsen máshol mennyi a készlet belőle,de a disztribútoroknál nem láttam szabad készleten már, szóval annak van akinek még van.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz Slownz #10684 üzenetére
Éppen azon gondolkoztam, hogy valahogy megpróbálom felhivni a fifyelmeteket, hogy alig pár darab elérhető belőle már csak, és tudom, hogy mindenki akkor fog lélekszakadva telefonálni amikor már nem lesz. Szóval én szóltam.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
BiP
nagyúr
válasz Slownz #10684 üzenetére
A legnagyobb tényező a dollár/ft árfolyam. Amikor 46-47e volt, akkor 180Ft körül volt a dollár, most 215. De gondolom feltűnt, hogy minden drágult, nem csak ez a dell.
ÁFA növelés még nem lépett hatályba, így az kiesik.Loituma69: nem lassú a 8ms. De ez kb. minden 2. nap előkerül.
(#10686) Slownz: ha drágul 30Ft-ot a dollár, akkor azt minek is neveznéd?
Persze globálisan nézve nem a dollár erősödött, hanem inkább a forint gyengült.[ Szerkesztve ]
-
Zsimborgo
csendes tag
válasz Slownz #10686 üzenetére
Hát nem tudom mi a pontos oka de én is spórolhattam volna pár ezrest ha a múlt héten rendelem de vártam hátha teszttelei valaki az újabb verziókat (de ez van sajna)
Szerintem jó választás én már alig bírok magamal úgy várom a futárt. http://www.youtube.com/watch?v=orgsSSe5HUY&feature=relmfu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG LU32R591CWRXEN 32 " 4K GAMER MONITOR! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG554EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest