- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Erről Brekk tud nyilatkozni.
A még nagyobb felbontás akkor lehet neked nem ajánlott. De 1 év múlva jön a Volta abban már elméletileg lesz elég kakaó, és 1 évig kibekkeled a kula GTX1080-al.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
deja vu
addikt
Én erre mozdulnék: ASUS PG279Q ROG SWIFT
De ha több pénzt szánsz rá akkor akár nagyobban.Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
chris0000
őstag
pont ezt akartam írni,h a divison,stb...biztos nem mennének ilyen jól...csak azt hittem már ezen is elvérzik a rendszer...de teljesen jó.divison meglenne ha nem downgradelték volna le,így felejtős,pedig nagyon vártam...de így kimarad a teszt...mi az ami neked még nagyon fekteti a gépet?írd meg pü.ben,lehet megvan és megnézem...üdv.
-
chris0000
őstag
igazából meglepődtem,mert a rise of the tomb raider minden fullon,kivéve pure hair,smaa élsimítással,3440x1440-be 45-60 között ingadozik.a g-sync meg nagyon paraszt...a gyors kamera mozgás alatt ami főleg az elején van,olyan éles és sima a kép,h csak nézek.
teloval sajnos nem adja vissza jól a képet...[ Szerkesztve ]
-
chris0000
őstag
hi.
jelenleg csak 1 msi1070-em van,persze tudom,h ez nem elég,de most egyelőre ez volt kéznél...
tesztelgetem,állítgatom...
kipróbálom 1080-al is szerintem,mert ezt a kártyát is adom el...
de nem is kell ide 2db 1080,elég lenne a két 1070is.az már kihajtaná szerintem,elég jól skálázódik...az megáll 270-280ból.1080*2 meg 500e.
a monitor tényleg csúcskategória...de ha nem tartom meg,adom el ezt is...[ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
-
jaffa 2843
Ármester
"Monitor illetve videó kártya vásárlás előtt állok"
(#64353) huby80
Válaszd azt a VGA-t, ami a te pénztárcádnak a legmegfelelőbb ár-/teljesítmény aránnyal rendelkezik és ha ez megvan, utána jöhet a monitor nézegetés.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Vityahun
tag
Pont ezzel a monitorral szemezgetek.
Mi a problémád vele? Csak G-Sync miatt cseréled?Ericsson GA318 - Nokia 5110 - Panasonic GD75 - Nokia 6230 - Nokia 6233 - Nokia 6310i - Nokia E65 - Samsung Galaxy 3 - Nokia E52 - Lumia 710 - Lg Optimus 4x HD - Lumia 520 - Lumia 630DS - Lumia 925 - Lg G3 Titan - Samsung Galaxy S7 - Iphone 7 - Xiaomi MI 9 - Play more!
-
intuicio
aktív tag
" A Dell új, U2713HM jelzéssel ellátott UltraSharp kijelzője már a Full HD-t leváltó slágerfelbontást pedzegeti, noha ez egy kényszerű lépés is egyben. 24" fölött az 1920x1080 vagy 1920x1200 pixel már nem az igazi, így nem csoda, hogy a 27"-es U2713HM esetében a gyártó inkább a WQHD, azaz 2560x1440 pixeles felbontás mellett voksolt. Ezzel a lépéssel 27"-en a pixelméretet 0,23 mm-re redukálták, ami mérföldekkel jobb képet ad, mintha ugyanekkora képátlón Full HD-t jelenítenének meg, ami nagyjából 0,31 mm-es pixelméretet jelentene. Összehasonlításul megemlítenénk, hogy 24"-en 1920x1200 pixel 0,27 mm-es pixelméretet eredményez, tehát a WQHD alkalmazása rendkívül ésszerű a 27"-es kijelzők esetében.
Mégsem ennyire egyértelmű a WQHD alkalmazása, hiszen amit nyerünk a képminőségen, azt könnyen elveszíthetjük a teljesítményen: a több mint egymillió plusz képpont megjelenítése nem kis terhet ró a grafikus vezérlőre. Ha nincs csúcskategóriás (és/vagy több párhuzamosan üzemelő) VGA-nk, de szeretünk a játékokban mindent a maximumra kapcsolni, akkor jobban járunk, ha a WQHD felbontású kijelzőket elkerüljük. "
Csak akkor nem értem, mi a fenének csinálnak teszteket VGA-ról, hogy az adott játék/program milyen szipiszupi felbontáson hány FPS-el dübörög/döcög... pl akkor minek van teszt egy 3840x2160 felbontásról, ha már 4K felbontáson is megrogyik.
Na pont ezért szeretnék élőbe látni egy FHD, vs. 4K kombót.
Szerintetek ezt spec meg lehet oldani az oázis, vagy monitorguru boltba?[ Szerkesztve ]
-
batt
aktív tag
Igen én is úgy tudom,hogy újabb! De a P széria a különösen ajánlott! Szerintem az S széria a glossy miatt nem! Az egyik professzionális monitor boltba is azt mondták,hogy sokan csalódnak a Glossy miatt! Én azt tanácsolnám ha van egy kis időd! Menny el a MonitorGuru vagy a Oázis-ba! Persze ha nincs messzi! Ott meg tudod nézni élőben működés közben! És nagyon segítőkészek!
Asus Rog Flow X13 @XG Mobile RTX 3070*^*Asus FX505GM
-
intuicio
aktív tag
-
titán
A HM mérve 7ms, a H 6ms. Ez elhanyagolható különbség, ráadásul egy durva túlhúzás eredménye, ami látható is. Ami viszont nem elhanyagolható különbség, az az input lag, és itt 15ms : 25ms a HM változat javára. Összesen tehát 9ms-mal hamarabb elkészül a kép az U2713HM-en.
A másik számottevő különbség a wide gamut, ami nem profi (értsd fotós, videós) felhasználás esetén inkább szívás, mint előny.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
vond
MODERÁTOR
Nagyon könnyűűűűű...
DELL U2311H
23", 1920x1080, IPS panel, kiváló elektronika, alacsony válaszidő, letisztult design, jó ergonómia, megfizethető ár (~49k)...
Ha meggyőzött, akkor azért kapkodd magad, mert már nem sokáig lehet kapni... ITT, vagy ITT szakértő emberektől vásárolhatsz, nagyon jó áron...
Jjjja, és ha teheted (+5-6k), kalibráltasd is...
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest