- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz dannyl #63328 üzenetére
Sokan nem èrzèkeljük jelentős különbsègnek de ettől mèg egy ajánlòs topikban hasonlò áron inkább ajánlott egy jobb technológia.
Engem se tudott mèg meggyőzni senki ès semmi. Ming TN paneles monitort vettem eddig. Amire èn használom teljesen rendben van.D-day 2002-01-04 01:54
-
syler123
veterán
Hát igen ez ami érdekes, hogy nem estél hanyatt az Ips-től, tn után, miközben egy tn panelnek jobb a válaszideje, akkor mi a negatív tulajdonsága? Mert a látószöget nem sorolnám ide, nem hiszem hogy van olyan aki oldalról nézi a monitort...
Na majd kiderül, átrágom ezt még. Mondjuk nekem nagy változás lesz a 19"-ról. Mondjuk netezésnél nem biztos, mert a 16:9 képarány miatt még alacsonyabb is lesz, mint a mostani
[ Szerkesztve ]
-
[CS]Blade2
addikt
DELL SE2416H
Ugyanez a problémám van nekem is, mind neked. A TN-es samu egyszerre volt bekötve, és a filmben a csávón szőrme kabát van, és áthúzom a IPS-re, és egyszerűen a kabátja helyett full 100% fekete az egészAz IPS-en alíg lehet állítani valamit, csak fényerő, kontraszt, RGB, aztán csókolom. Windowsba kellene beállítani a gammát? Az a bajom, hogy nem ehhez a géphez lesz, azon meg intel integrált van.
Egyébként a TN-hez képest a piros narancssárga, a narancs meg citrom A fehér a TN-en sárgás, a IPS-en hófehér. A fekete elsőre nagyon rossz volt, de azon szerintem sikerült IPS-hez képest pazarra megcsinálni. Annyi nem foltos ez a Dell, mint amilyen lehetne az IPS miatt. A betűk pazarok.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
bekapcsolás, aztán fekete, piros, fehér, majd a windows 10 kalibrálóval rámenve az IPS-re az eredmény és a fekete.Persze itt sem a TN sem az IPS nincs kalibrálva, én a franc se tudja, hogy melyik a helyes szín. Azért hajlok arra, hogy a TN-é, mert a paint pirosnak mondja azt amivel leöntöttem, és az a IPS-en narancsárga.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Siemens olcsó és jó kis monitor beépített hangszóróval
- LED monitor Dahua LM22-B200S VA, 21,45" Full HD
- AOC Q34E2A Ultrawide Monitor! 34"/IPS/2560x1080/75hz/Freesync-G-sync/
- LG UltraFine 27UP85NP-W 4k monitor! 27"/3840x2160/IPS/Freesync-G-sync/HDR400/Type-C/Machez is
- LG 27UP650P-W 4k Monitor! 27"/IPS/3840x2160/HDR400/Freesync-G-sync/ DCI-P3 95%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest