- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
dannyl #63328 üzenetére
DELL SE2416H
Ugyanez a problémám van nekem is, mind neked. A TN-es samu egyszerre volt bekötve, és a filmben a csávón szőrme kabát van, és áthúzom a IPS-re, és egyszerűen a kabátja helyett full 100% fekete az egészAz IPS-en alíg lehet állítani valamit, csak fényerő, kontraszt, RGB, aztán csókolom. Windowsba kellene beállítani a gammát? Az a bajom, hogy nem ehhez a géphez lesz, azon meg intel integrált van.
Egyébként a TN-hez képest a piros narancssárga, a narancs meg citrom
A fehér a TN-en sárgás, a IPS-en hófehér. A fekete elsőre nagyon rossz volt, de azon szerintem sikerült IPS-hez képest pazarra megcsinálni. Annyi nem foltos ez a Dell, mint amilyen lehetne az IPS miatt. A betűk pazarok.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
bekapcsolás, aztán fekete, piros, fehér, majd a windows 10 kalibrálóval rámenve az IPS-re az eredmény és a fekete.Persze itt sem a TN sem az IPS nincs kalibrálva, én a franc se tudja, hogy melyik a helyes szín. Azért hajlok arra, hogy a TN-é, mert a paint pirosnak mondja azt amivel leöntöttem, és az a IPS-en narancsárga.
-
syler123
veterán
válasz
dannyl #63328 üzenetére
Hát igen ez ami érdekes, hogy nem estél hanyatt az Ips-től, tn után, miközben egy tn panelnek jobb a válaszideje, akkor mi a negatív tulajdonsága? Mert a látószöget nem sorolnám ide, nem hiszem hogy van olyan aki oldalról nézi a monitort...
Na majd kiderül, átrágom ezt még. Mondjuk nekem nagy változás lesz a 19"-ról. Mondjuk netezésnél nem biztos, mert a 16:9 képarány miatt még alacsonyabb is lesz, mint a mostani
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest