- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
hódmaci #119105 üzenetére
Én szoktam kalibrálást és pixelgaranciát is kérni.
A kalibrálás csak normál, de ha már veszek egy megjelenítőt, akkor mutassa azt a képet, ami tud, ne csak kb. Nem, te nem tudod beállítáni, max. elállítani. De persze lehet enélkül is élni, ez már ízlés dolga. A prémium azért prémium, mert egy komolyabb cuccal csinálják, ami kifejezetten professzionális felhasználásra ajánott, szóval otthonra felesleges.
A pixelgarancia annyit ér, hogy kibontják a dobozt és megnézik van egy halott pixel. Csak akkor küldik neked, ha nincsen. Mert sok gyártó csak 1-2-3-5 halott pixelre cserél, vagy ha mitudomén milyen zónában vannak, stb. szóval ha a bal sarokban világít egy pötty, akkor megszívtad, lehet visszaküldeni, veszekedni, bosszankódni (megfelelő aláhúzandó).
Igen lehet később is pixelhiba, de azért az nem olyan gyakori.
-
PlayMax
nagyúr
válasz
hódmaci #119105 üzenetére
Inkább pixel garanciával kérd ,mert ennél a típusnál nagyon gyakori a pixel hiba ,maga az Acer egy jó márka amire általában 60 hónap garancia van ,viszont ennél a típusnál csak 36 ami valószínűleg indokolt a minőség ellenőrzés alapján.
Neked is azt tudom csak mondani ,online rendelés esetén átveszed ,aztán van rá szép 14 napod hogy neked kell e ,vagy sem.
Általában az Acer monitoroknak szép képük van ahogyan az LG-nek is ,de mindig minden élőben derül ki.
Lásd én nem okoskodok ,inkább csak ajánlom a kipróbálást ,én is azt tenném.Kalibrálást meg hagyd ,be tudod te is állítani a képet a saját igényeidnek megfelelően ,keressenek másokon pénzt ezzel és ne rajtad.
Fontos még ,hogy IPS monitoroknál a felhősödés is sokkal gyakoribb ,nehéz teljesen hibátlan kijelzőt kifogni ,viszont erre a pixel garancia az Oazisnal ugyanúgy érvényes.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest