Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ispy

nagyúr

válasz hódmaci #119105 üzenetére

Én szoktam kalibrálást és pixelgaranciát is kérni.

A kalibrálás csak normál, de ha már veszek egy megjelenítőt, akkor mutassa azt a képet, ami tud, ne csak kb. Nem, te nem tudod beállítáni, max. elállítani. De persze lehet enélkül is élni, ez már ízlés dolga. A prémium azért prémium, mert egy komolyabb cuccal csinálják, ami kifejezetten professzionális felhasználásra ajánott, szóval otthonra felesleges.

A pixelgarancia annyit ér, hogy kibontják a dobozt és megnézik van egy halott pixel. Csak akkor küldik neked, ha nincsen. Mert sok gyártó csak 1-2-3-5 halott pixelre cserél, vagy ha mitudomén milyen zónában vannak, stb. szóval ha a bal sarokban világít egy pötty, akkor megszívtad, lehet visszaküldeni, veszekedni, bosszankódni (megfelelő aláhúzandó).

Igen lehet később is pixelhiba, de azért az nem olyan gyakori.

• PlayMax

nagyúr

válasz hódmaci #119105 üzenetére

Inkább pixel garanciával kérd ,mert ennél a típusnál nagyon gyakori a pixel hiba ,maga az Acer egy jó márka amire általában 60 hónap garancia van ,viszont ennél a típusnál csak 36 ami valószínűleg indokolt a minőség ellenőrzés alapján.

Neked is azt tudom csak mondani ,online rendelés esetén átveszed ,aztán van rá szép 14 napod hogy neked kell e ,vagy sem.
    Általában az Acer monitoroknak szép képük van ahogyan az LG-nek is ,de mindig minden élőben derül ki.
    Lásd én nem okoskodok ,inkább csak ajánlom a kipróbálást ,én is azt tenném. :)

Kalibrálást meg hagyd ,be tudod te is állítani a képet a saját igényeidnek megfelelően ,keressenek másokon pénzt ezzel és ne rajtad.

Fontos még ,hogy IPS monitoroknál a felhősödés is sokkal gyakoribb ,nehéz teljesen hibátlan kijelzőt kifogni ,viszont erre a pixel garancia az Oazisnal ugyanúgy érvényes.

Új hozzászólás Aktív témák