Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Riasztó topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
na ezen a képen én nem nagyon igazodok el
de ha ilyesmire gondoltál, arra van egy rakás segédprogram (KRename, stb), bár nekem még sosem volt rá szükségem, ha meg kell gyorsabb írni egy kis scriptet mint keresni a megoldást meg a program használatát tanulgatni
hogy konkrétan az mc tud-e ilyet, azt passz. a már említett joker-ekkel lehet ilyesmit, a man-ban elég sokat írnak róla
unicode-ot meg tud természetesen, bár ehhez kell unicode-os terminál is, meg talán (bár ebben nem vagyok biztos) unicode-ra forgatott mc is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest