- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd át az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
malagutif122 #5087 üzenetére
Azt hiszem a henger vagy a dob a hibás ilyenkor. Használod amíg elviselhető szinten van, aztán cserélni kell ezeket benne, már ha lehet. Ha nem akkor új nyomi.
-
draco31
veterán
52 cm úgy, hogy az usb kábel éri a falat. De kell is ennyi, mert ha fel van nyitva esetleg toner cseréhez, akkor hátra nyílik eléggé.
Egyébként amikor vettem, én is azt hittem, hogy belül tárolja a papírt, annak jobban örültem volna. De így sincs nagy gond részemről, így hogy saját polca van a falon. -
draco31
veterán
válasz
malagutif122 #5041 üzenetére
Programja telepítve van?
-
draco31
veterán
válasz
malagutif122 #5035 üzenetére
Igen, mert nem a tinta szárad be, az folyékony marad, hanem a fúvókák száradnak be. Annyiban más, hogy az olcsó patronosban új patronnal veszel új fúvókát is. A tartályosban meg az be van építve, ilyenkor aztán szétszedés darabokra, és tisztítás.
A különbséget ügyesebbek megmondják. -
draco31
veterán
válasz
malagutif122 #5033 üzenetére
Én is 10 évig tintáztam, bár én töltöttem. De aztán jött megint a hibaüzenet, hogy az amúgy sem használt színes patront cseréljem, mert nem érzékeli. Aztán jött a balta neki, és a 1622WE. Imádom
-
draco31
veterán
válasz
malagutif122 #5031 üzenetére
Ezek lézerek, por van benne, nem folyékony tinta. Ha használod ma, és 2 év múlva veszed elő, ugyan úgy fog nyomtatni.
-
draco31
veterán
Hello!
Olvastam az összefoglalót, és tisztában vagyok az árakkal.
Viszont haverom gondolkozik színes multifunkciós WiFi-t is tudó lézernyomtatón.
Itt mi az ajánlott bevált modell?
Próbálom rábeszélni, hogy elég lesz oda az is ami nekem van. DCP-1622WE, másfél éve imádom
Ritkán kellene neki színes igazából, van is valami olcsó tintása, szerintem jobb lenne ha azt megtartaná, és ha nagyon kell, akkor azzal már ha nem száradt be. Vagy rosszul gondolkozok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest