- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
waveson #61893 üzenetére
Ha tavaly, a szolgáltató számítása szerint nem lépted át a kvótát, akkor én maradnék átalányban. Nagyon ködös még, mi alapján fognak számlázni a diktálósoknak, egy biztos, hogy a közkézen forgó jelleggörbés táblázat nem reális, de senkinek nem hajlandóak elmondani, mik lesznek akkor a havi határok. Tippre iszonyatosan szívni fogunk, már bánom, hogy július végén nem váltottam átalányra, akkor havi 23ezer lett volna, egy hete pedig már havi 54ezres átalányt kalkuláltak, szóval kíváncsi vagyok, az átlag körüli fogyasztásunkkal hányszázezres számlákat fogunk kapni a téli hónapokban.
-
Siriusb
veterán
válasz
waveson #61893 üzenetére
Azzal a ráccsal én is megszenvedtem, amire rájöttem, miként van felfogatva és hogy kell kipattintani. Nem is rakták vissza? Mostanában akarom szétszedni, s én is arra gondoltam, nem rakom vissza, úgysem nyúlkál ott az ember.
Bravúrosan kanyarítottad a témát a klímáról a diktálásra. Kattogott egy darabig az agyam, hogy megértsem az összefüggést, de aztán rájöttem, hogy nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest