- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz zsolabacsi #38107 üzenetére
az adatlapján mindkét háznak 8.3" a szélessége, ráadásul a 200nak süllyesztett a mobo tartója. tehát SZERINTEM - ha a 300r-be simán belefér, a tiédbe is - bele kell hogy férjen.
Dirr
-
-
rigo88
aktív tag
üdv
nem nagyon találtam konkrét infót (konkrét = fórumokon felhasználói vélemény) arról, hogy egy MS-Tech CI-50 házba bele tudok-e mindenféle modding nélkül paszírozni egy 3.5-ös hdd-t?
rDirr
-
rigo88
aktív tag
üdv
az AeroCool GEH QX-2000-ba milyen táp való? matx?
a kigondolt configból mindössze a matx táp (egy ms-tech mc-1200ból, és egy 4gb-os ddr3 ram van "raktáron" tehát ezek köré keresek köntöst.petyusz851: szerintem a corsair 300r-be simán belemegy, nekem a macho úgy eltűnik benne mintha kis gyári szutyok lenne
[ Szerkesztve ]
Dirr
-
rigo88
aktív tag
válasz #98593280 #35992 üzenetére
errefelé amerre lakom nagyon sok a por. és a poros lamellák melegedéshez a poros ventik zajhoz vezetnek.
a porszűrés mizéria nálam újkeletű a helyi adottságoknak köszönhetően.
viszont jóval egyszerűbbnek találom leporszívózni (leporszívóztatni a csajommal ) hetente a külső "beszívó helyeket" mint félévente szétszedni apró darabokra a vasat és minden szegletet kifújni.a z11et is néztem de egyszerűen nem tetszett a sok sarok és törés (porosodik ) meg ha jól láttam plexis. és most bár szép kis berendezés van benne jobban szerettem volna zárt házat.
és igen. legyen ez a ház legnagyobb baja. egyelőre tetszik, életem kb 4. házikója, tehát ez is egy 4-5 éves projekt lett asszem.
Dirr
-
rigo88
aktív tag
Corsair 300R
Írnék én teljes cikket is csak gondolom senkit nem érdekelne úgyhogy csak röviden
az árát maximálisan megéri, annak ellenére, hogy 0 pluszköltséggel megoldhatták volna hogy nem csak (L:http://www.legitreviews.com/images/reviews/1884/corsair_carbide_300r_011.jpg)értelmetlen(/L) helyeken van kiszedhető takarítható porszűrő, ami a legnagyobb szívfájdalmat jelentette, a ház tetején és oldalán pedig szabadon mászat be a gyilkos elektroszmog-por, viszont az a corsair amiben már mindenütt megfelelően karbantartható szűrő van már a 3xosába kerül. Így gondoltam sufniba nyomok az üres helyekre hangfalvásznat illetve szúnyoghálót.
Igaz kicsit megizzasztott de most remélhetőleg a heti 1 külső leporszívózás a makulátlan belsővel fog együtt járni
néhány további kép: [link] [link] [link]
A gyári ventik meglepően halkak - még. Ha ez idővel turmixgépre fog emlékeztetni van raktáron néhány xilence red ami több évnyi használat után is tökéletesen hangtalan.
Szerelhetőség szempontjából a legnagyobb problémát a cpu powa' bedugása okozta a Macho méretes bordái és a ház felső borítás eltávolíthatatlansága miatt. A felső rács eltávolítása azért is lenne ildomos mivel így a házilag beépített szűrőt kellemesebben tudnám takarítani. Ahogyan a fent említett 3xos árú 650d-nél egy pattintással kivehető.
A hátlap és az alaplap tartó közti hely megfelelően tágas a kábelrendezéshez igaz elég kevés fület hagytak a kábelkötegelőknek is. (ez szintén gyakorlatilag "ingyenes" plusz lenne)
Összefoglalva tehát egy igen jó ár-érték arányú háznak tartom a 300r-t, kényelmesen el lehet benne férni egy teljes méretű alaplappal és - ahogyan egy tesztvideóban láttam - állítólag a "világ leghosszabb videókártyája" is elfér benne gond nélkül.
Röhejes 66euros áron jutottam hozzá 2 év garanciával.
rDirr
-
rigo88
aktív tag
üdv
erre valaki?Dirr
-
rigo88
aktív tag
üdv
elvesztem.
keresem a következő paraméterekkel rendelkező házikót:
- paneltáp,
- slim dvd,
- 1 pcie bővítőslot (ha riser carddal az sem baj sőt)
- lehetőleg olcsón (max 15-20k)
- max mini itx lapnak valót nem nagyobbat.EZT az oldalt bányásztam végig többek közt itt nem találtam egyet sem.
Itt találtam már mindenfélét, vagy nem volt paneltápos, vagy 500 bővítőhelye volt és úgy nézett ki mint egy videómagnó cserébe volt 35ezer, vagy nem volt dvd bővítőhelye, stb..
Nagyon hálás lennék a segítségért! Köszönöm.
rDirr
-
rigo88
aktív tag
üdv
kis segítség kéne, ötleteket várnék, max 40euros határt húzzuk meg ami kb 13ezer forintos házat jelent otthon.
mini itx laphoz keresek házat, amibe a jövőben szeretnék belepakolni egy low profile videokarit is, tehát ennek okvetlenül bele kéne férnie.
a további feltételek: külső táp, slim dvd, egy ssd hely és/vagy egy laptophdd hely.
a lényeg, hogy hangtalan legyen és minél kisebb.köszi az ötleteket.
ezeket néztem, példának okáért, de ezekbe ha jól látom nem pakolok be bővítőkártyát.Dirr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Futás, futópályák
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Autós kamerák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hisense LCD és LED TV-k