- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz Angie™ #82321 üzenetére
Szia , Rákukkantottam a 7000es szériára .... nem kellett volna .
Arra gondolva , hogy további , nem tervezett költségégbe verjem magam , meg is rendeltem az összes komponenst . Természetesen a 7000es házzal egyetemben . Na ... ebbe már befér a 420as radiátor .Remélem a régebbi konfigurációt tokkal vonóval el tudom adni kb 150000ft ért .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
válasz Angie™ #82298 üzenetére
Jelenleg egy CORSAIR Graphite Series™ 600T házam van , de egy kissé idejét múlt , tele HDD és 5,25 ös fiókokkal . Az M.2 SSD-k világában ez egy parlagon heverő , kihasználatlan terület. És akkor jött "Ő" ... Ez a ház csak úgy szembe jött velem és megtetszett . Megnézve pár videót , szinte biztos vagyok benne , hogy nem csalódok benne .
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
ooloo
őstag
Üdv ,
A jelenlegi Corsair Graphite Series 600T házat szeretném lecserélni . Már van kiszemeltem a Corsair iCUE 5000D CORE AIRFLOW . Van valakinek tapasztalata a házzal kapcsolatosan ? Vajon belefér a ARCTIC Liquid Freezer II 420 es ?
-
ooloo
őstag
Hát... a régi alkatrészek piaci értéke elhanyagolható ( Gigabyte GA -965P-S3 lap , Intel Core 2 Duo E6300 1 866 MHz processzor , Gigabyte 7600 GT kártya , 4 GB ram . ) Viszont internetezéshez tökéletesen alkalmas . Kidobni és fillérekért elkótyavetyélni nem akarom , mert 4 évig- némi kompromisszummal - tökéletesen kiszolgált . Szóval csak a ház hiányzik hozzá . A hordozhatóság és a méret nem lényeges , mert fix helyen lesz . Használt ház is megfelel(ne) , de az aprón nem nagy a választék az olcsó házakból.
-
ooloo
őstag
Szia !
Persze , hogy nem ....
A lecserélt alkatrészeket hoztam haza ... sajnos a régi ház ( Cooler Master Cavalier ) akkora , hogy repülőn nem szállítható . Van itthon egy régi sulinetes gép , abba szántam , de nem fér el benne az ATX lap . Nem akarok sokat szánni rá ....
Megfogadom amit tanácsoltál és átnézem az ASUS kínálatát is .Köszönöm a választ !
-
ooloo
őstag
Üdvözlöm az egybegyűlteket !
Szerintetek jó vétel ez a számítógépház ? A lecserélt konfigurációmnak kell a kuckó .
-
ooloo
őstag
válasz albert8 #16278 üzenetére
Magam is Corsair Graphite 600 T házban vackoltam el magam... ezért kijelenthetem , hogy a fentebb említett kuckó remek választás azoknak , akik a letisztult formát , a könnyű szerelhetőséget , a kiváló kábelmenedzselést , a tágas belső teret és egy "egyszerű" ventilátorszabályozót keresnek egy termékbe sűrítve.
-
ooloo
őstag
válasz tactic #15030 üzenetére
A véleményed szerint érdemes lecserélni a ház felső részében elhelyezett 20 cm ventit két kisebbre? .... mondjuk erre: Noctua
Ha jól sejtem ezzel valamelyest javulna a ház szellőzése és a számomra zavaró ledes kivilágítás is eltűnne a gépből ( nem értem miért kell egy ventilátort kivilágítani ! (?)
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz tactic #15030 üzenetére
Nem tudok negatívumot említeni , mert csak pár órája vagyok a ház lakója ....
Macskát nem tartok ... és más háziállatot sem az atkákon kívül . :-)
Jó ez a ház... formás , tágas , szellős .
-
ooloo
őstag
válasz pincehely #15019 üzenetére
Egyszerű felhasználó vagyok... gyakorlatilag hogyan zajlik egy terheléses teszt ? Esetleg van valami program , ami leterheli a processzort és az így mért adatokra vagy kíváncsi ?
Szerintem nem kell csodákat várni ettől a hűtőtől ....
-
ooloo
őstag
válasz albert8 #15013 üzenetére
Nem idevaló konfig? Nem kell lenézni az alaplapomat.. :-)
Félre a tréfával... vannak ennél jóval igényesebb és drágább alkatrészek is a piacon.
A házat és a hűtőt a Pixmania oldalán rendeltem meg . Elég barátságos árakkal dolgoznak , ha euro a fizetési eszköz . Jelenleg Írországban tengetem életem...
-
-
ooloo
őstag
Beköltöztem ...
Az új ház beépítése nem egy egyszerű feladat volt a számomra , mivel most építettem először gépet . Nagy fejtörést jelentett az a rengeteg csatlakozó , ami a ház tartozéka . Ugyanis az alaplapom eléggé szegényesen van ellátva csatlakozókkal és maradt egy pár "drót" , amit nem sikerült csatlakoztatnom a laphoz , de ez nem a ház hibája . Úgy érzem , hogy jól választottam. Nagyon jó a ház és ami nagyon tetszik az a visszafogott külső a letisztult formák... semmi felesleges flanc és csillogás . A tágas belső pedig önmagáért beszél .
Az összképet csak a dvd író és a sata kábelek rontják , de már nem volt kedvem ezekkel foglalkozni .
Ha kijönnek a javított Sandybridge alaplapok , akkor ismételten szerelhetek .... :-) de ez tulajdonképpen hálás feladat lesz ... :-)
Tehát egy kép a régi házról ( negatív , lenéző véleményeket kérem mellőzzük ) !
Az Új kuckó.... :-)
A rendszer indításánál kicsit rám ijesztett a vizes hűtés... úgy csobogott akár egy patak , de aztán megtalálta a helyét a víz és a levegő is . :-)
Köszönet jár annak a fórumtársamnak , aki segített a ház kiválasztásában !
-
ooloo
őstag
Köszönöm a hathatós segítséget ! Ma rendelem meg a házat... ha beköltöztem , készítek pár képet és berakom a topikba .... :-)
-
ooloo
őstag
válasz Tothgera30 #14859 üzenetére
Talán az árkülönbség miatt esett a választás a corsair házra ? Nem sokat értek a számítógép házakhoz... de ez a corsair eléggé mutatós darab .
Most egy cooler master cavalier házam van (5 éves ) de kinőttem ... a vga két merevlemez helyet is elfoglal a hosszúsága miatt ... szóval időszerű lett egy nagyobb és kényelmesebb házba költözni .
-
ooloo
őstag
Üdv...
Véleményetek szerint a következő két ház közül melyiket érdemesebb megvenni , minden fontosabb szempontot figyelembe véve ( zaj , szellőzés , beépíthetőség ) . (?)
Ha van közöttetek, aki birtokolja ezen házak valamelyikét , annak a véleményét és a tapasztalatát nagyon szívesen venném !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile 2
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD FX
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.