- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #41133696 #58193 üzenetére
Nos a ház hűtés szempontjából is remeknek bizonyult nálam:
Aerocool Syclone II + Be quiet! Pure Rock CPU Cooler - Youtube
Terheléses teszt alatt, is érdemes a videón megnézni a merevlemezek, és a CPU hőmérsékletét?
Intel Core i5-6600K + Be quiet! Pure Rock CPU Cooler, Prime95 Torture Test - Youtube
Nálam tehát összhangban van az eredmény a PH cikkével:
-
törölt tag
válasz #41133696 #58050 üzenetére
Aerocool PGS R Series Syclone II Black Edition Gaming Case USB 3.0 EN52063 Unboxing
Csináltam egy negyedórás videót, a házról, ami szerintem jobb lett mint a korábbi
-
törölt tag
válasz #41133696 #58065 üzenetére
Ugyanazzal a konfiggal tesztelek mindig. Ugyanaz az alaplap, cpu, tx3-as borda és vinyó. Ugyanaz a VGA, ugyanazzal az Arctic hűtéssel. A VGA hűtése ráadásul fix fordulaton jár. A CPU borda hűtőt is maxra tolom. Sőt, páran szóltak és azóta időközönként újra is pasztázom a cpu ás a vga bordát. Abba ne kezdjünk bele, hogy nyitva van az ajtó vagy az ablak a szobában, mert az már szőrszálhasogatás. Gyakorlati méréseket végzek, nincs rajtam szkafander.
-
törölt tag
válasz #41133696 #58055 üzenetére
Én több esetben mértem az oldalsó ventilátorok szerepét, de általában csak 1-2 fokot javultak a hőmérsékletek, ennélfogva én annak nagy jelentőséget nem tulajdonítok. (Kivételek persze lehetnek).
A Prohardver cikkével kapcsolatosan: abban a tesztben a szóban forgó Aerocool házat egy darab másikhoz viszonyítják, én egyben szoktam leközölni az összes általam eddig megmért ház eredményét (jelenleg ez kb 150-170 darab).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #41133696 #58050 üzenetére
SYCLONE:
"A merketing kiváló, viszont a hűtési eredmény elégtelen. Nehezen is tudna egy felül zárt és alul is fedett beltér megfelelő szellőzést biztosítani az alkatrészeknek. A Sysclone II azonkívül hogy egy egyedi megjelenést biztosít, szép piros avagy esetleg kék, hűtésben lesüllyedt egy hangszigetelt ház szintjére. Következésképpen én "gamer" jelzővel egyáltalán nem merném felruházni. Aki bele szerelmesedett, nyugodt szívvel megveheti, de anyagminőségben és hűtési teljesítményben sokat nem lehet tőle várni. "
115 házból a 108. hely nem éppen jó és még instabil is:
-
törölt tag
válasz #41133696 #58014 üzenetére
Aki ház vásárlás előtt áll, és érdeklik az Aerocool házak, azon belül is Syclone II Black Edition:
Aerocool PGS R Series Syclone II Black Edition EN52063 számítógép ház 12+12 hó gar - Youtube
-
-
Bocaa
senior tag
válasz #41133696 #8144 üzenetére
elég látványosaknekem csak az első tetszikde másodikban az előlapi panel kérdés megvan oldva hát a porszűrőre neccharisnyát szoktak javasolni 2-3 réteget, meg abban a házban biztos jó lesz a légmozgás.
A sylconeról semmit nem tudok de olyan szar nem lehet alapjában véve az aerocool középkategóriás termékeke közé tartozik.
"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Milyen routert?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Óra topik
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest