Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
krampy
csendes tag
válasz Kis zöld izé #668 üzenetére
És mennyire igazad van
Köszönöm! -
krampy
csendes tag
Sziasztok,
egy újabb kérdés, amiben szeretném a segítségeteket kérni. (komlyan, minél többet olvasgat az ember, annál tanácstalanabb lesz )
Elág nehezen lehet hozzájutni pár nap alatt ilyen csilivilli audigykhez ezért egy olyat szeretnék kérdezni, hogy nekem a hangkártya, egyedül filmnézésre kellene egy z-5500assal összekötve.
Gondolom egy olyan kellene aminek van SPDIF -je mert gondolom (ahogy olvasgattam) így lehet előcsalni a DTS-t.
Szval milyen olyan kártyát tudtok nekem mondani, ami erre a célra megfelelne (tudja a dts-t)? Most már lemondok lassan az audigyről, de azt hiszem erre jó nekem más is.Köszi
-
krampy
csendes tag
Sziasztok,
gondoltam bekukkantok ebbe a topicba is, ugyanis másik topicban egy nagyon rendes tag (szia Kis zöld izé ) rámutatott, hogy egy audigy2 kártya egy nagyszerű választás lenne nekem, de ahogy látom másnak is
Kérésem és kérdésem az lenne, ha valaki tudja, hogy hol lehet ilyen csodát kapni, akkor legyetek olyan kedvesek és osszátok meg ezt az infót velem is.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest