Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Egy Asus Prime X470-Pro alaplaphoz szeretnék hangkártyát vásárolni. Őszintén szólva csak 2.0 génius hangfal és fejhallgató van rákötve, de valamiért elég halk a fejhallgató. Ezt szeretném orvosolni. Nem a fejhallgatóval van baj, mert a notebookomon szól rendesen.
Köszönöm előre is.
Ui: Árat nem írok, nincsenek nagy igényeim, de gagyit sem akarok. -
Predator2
addikt
válasz
pulutodurumo #18292 üzenetére
Az volt beállítva (Audacity), de valamiért nem működött! [link]
Mivel tudnám letesztelni, hogy támogatja e az integrált hangkártyám ezt? (Asrock z77 extreme 4)
-
Predator2
addikt
válasz
RetepNyaraB #18277 üzenetére
Helló
Végül nincs olyan hang kártya ami ajánlott vétel lenne a számomra
-
Predator2
addikt
válasz
RetepNyaraB #18277 üzenetére
A gép "belső hangját" szeretném felvenni. Angol szavak tanulásához használnám. Van egy weblap ahol kimondatnám angolul a szavakat, amit felvennék, csak sajnos a Asrock z77 extreme 4 lapom integrált hangkártyája ezt nem támogatja. Ezért kellene, egy jobb de olcsó megoldás.
-
Predator2
addikt
Helló
Van egy Asrock z77 extreme 4 alaplapom, ennek a integrált hang kártyáját használom, viszont ennek nem tudom felvenni a hangját, mert ha jól értesültem, ezt ez a hangchip nem támogatja!
Őszintén szólva nem szeretnék egy nagy/magas összeget befektetni, de nem szeretnék egy full gagyit sem venni. Teljesen átlagos használatra kellene!Milyen hangkártyát ajánlanátok nekem, aminek rögzíteni tudom a hangját, árban sincs elszállva, megbízható, és egy következő gépben is használható. Driveresen is rendben van.
Abszolút kezdő vagyok a témában, ha butaságot írtam, nézzétek el nekem.
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest