- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Videószerkesztés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
csokad
senior tag
sziasztok. kelzso vagy shell össze tudnátok dobni nekem egy gépet? 170k rá a akeret monitor bill egér hangfal dvdíró ezek nem kellenek. monitor 17"-os CRT van
kb 1280x800 de nem tudom pontosan mert havernak lesz. főként játékra. és amd párti. 955 box be-t néztem neki! előre is köszi.
-
csokad
senior tag
válasz
#98593280 #48655 üzenetére
hali. na most két lap verzió van nem tudom melyik lenne jobb választás:
1. GIGABYTE GA-MA770-UD3 (rev. 1.0) Apró ~12.000Ft Garancia: 2.5év.
2. GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 (rev. 1.0) Apró 10.000Ft Garancia: nincs.
Melyik lenne ajobb választás? AMD Phenom II X2 545, 550 vagy 555 proci lesz mellé.
meg ugye DDR2-es ramok azért AM2+ -os lap kell.
Előre is köszi.
Üdv.: csokad -
csokad
senior tag
köszi a segítséget. most pedig másik havrom akar 180k ból venni pc-t odd nem kell meg monitor meg bill minden más igen! 5let?
-
csokad
senior tag
sziasztok! haverom bővíteni akarja a régi P4-es gépét ( van neki több is most ezen a sor) AM2+ os alaplapra és AM3 as procira gondoltunk . minél olcsóbban jó lenne ha kijönne. 2magos kellene. főként cs:s-re. 10-+ alplap és 20k-+ procira gondoltunk. (tehát 30k+-) ha valaki tudna segíteni emgköszönném! előre is kösz üdv: csokad.
AMD Phenom II X2 550 procira gondoltunk az rossz ötlet? -
csokad
senior tag
sziasztok. tudom hogy nem ide kéne de a topic ami erre van nagyon inaktív
szeretném a segítségeteket kérni hogy melyik ramot vegyem
Ezt: [link]
vagy
ezt [link]->innen a black-et 28k
előre is köszi a helpet. ebbe a konfigba lesz:
[GIGABYTE 770TA-UD3]
[WD CAVIAR BLACK 500GB]
[AMD PHENOM II X4 955 BLACK EDITION 3.2GHz]
[THERMALTAKE V3 BLACK EDITION]
[ENERMAX MODU82+ 525W]
[MSI R5770 HAWK] -
csokad
senior tag
az a baj hogy kivettem a procihűtőt és levettem az aljáról a műanyagot és leraktam az asztalra és ott volt egy nagy folt az asztalon akkor az volt a hűtőzsír.. egy jó adag lejött róla és ott van az asztalaon.. :S most mit tegyek? vagy elég lesz ami rajta maradt?
-
csokad
senior tag
sziasztok. megjött a tápom és a procim. az van hogy kibontotam a procit ott van benne a proci hűtő matricák, használati utmutató de nem adtak hozzá hűtőzsírt! ilyenkor azt vennem kell? miért nem akptam esetleg valaki tud segíteni hogy milyen zsírt érdemes venni?
-
csokad
senior tag
válasz
#98593280 #48144 üzenetére
először 12k ért FSP FSP400-60GHN-t akartam de rájöttem hogy 1winyó lesz 1odd és nem kell kábel a rengetegbe FSp everestet meg nem akartam így ez lesz 20k ért. és esetleg később lesz 6magrabővítés vagy msi hawk cf
tudom hogy nem fogyaszt 525wattot
meg azért modut is veszek mret ugye leveszem ami nemkell meg gyárilag harisnyázott és nem kell azzal bíbelődnöm
ja meg nem írtam lesz hozzá egy scythe mugen 2. 3,2ről 3,4re húzom alapfeszen(a 965BE szintjére)
adjonazééég mindent amit szerenék adjon adjon az ééégam tervbe előzör HX450et akartam venni de már nem árulnak sehol külföldről meg annyiért tudnám hogy akkor inkább az enermax
-
csokad
senior tag
sziasztok vásárolnék új gépet szépen egyesével ami megvan azt láthatjátok lejebb
amit tervezek
Processzor: AMD Phenom II X4 955 Black Edition C3 stepping
Memória: KINGMAX DDR3 1600MHz 2GB x2
Videókártya: MSi R5770 Hawk
ODD: van
Tápegység: Enermax MODU82+ 525W . szinte újonnan veszem 2hetet ment tesztgépben 2év garival
na szerintetek ez így jó összeállítás? esetleg kellene valamit cserélni?
Aktív témák
- YouTube
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Parfüm topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- Garanciális ASRock A620M Pro RS WIFI + AMD Ryzen 5 7600X
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- Ryzen PC / Ryzen 7 8700 / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 1TB Nvme
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest