Hirdetés
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
Aktív témák
-
mert_csokis
senior tag
válasz
ndever #27254 üzenetére
Hali!
Én is hasonló cipőben járok.
Most megkavarom kicsit a dolgokat, de érdemes szétnézni zene cuccokkal foglalkozó helyeken is.
Például ITT
Kész kánaán, gyártók szerint szedve.
És ha már Audio Technica, nézd meg az m30-ast.
Árához képest igen komoly kiállású darab. Ami gond lehet esetében, az a 65ohm. Nem tudom, mennyire kívánhatja a kakaót.contaxg:
Az srh 240a hangjáról írhatnál kicsit.
Tudom szubjektív a dolog, de milyen hangzásvilágot képvisel? Nagyon száraz, stúdiós hangvételű, vagy hosszú távon is hallgatható típus?
Gondolom másokat is érdekelne. Ha más nem, irányadóként.
Köszi! -
Bodz
nagyúr
válasz
ndever #27286 üzenetére
Szerintem menj el fi:zi'k kollegához egy röpke Superlux hallgatásra. Ezek remek ár/érték arányú fejhallgatók (sokkal jobban, mint az általad felsoroltak) és majd kiderül, hogy mit bírsz magasból.
Egyébként én csapnék egy kört a Media Marktban és társaiban is hallgatózni (bár nem túl mérvadó, de a semminél jobb).
Ha a kényelmet vesszük, akkor a DTX 710 elég kényelmes. Ezt elsősorban nem a kialakításának köszöntheti, hanem a kis súlyának .Az AD300 is biztosan kényelmes az AD700-ból kiindulva. De ha kényelem mindenek felett, akkor egy Pioneer SE-A1000. Abban bármeddig el lehet lenni. -
contaxg
veterán
válasz
ndever #27264 üzenetére
Bevallom nem jutottam még el odáig, hogy betankoljak az olcsóbb Beyerekből és így nem tudok Neked erre pontos választ adni. Viszont át kellene ismét gondolnod, hogy mire kell pontosan, milyen kialakítást szeretnél, milyen eszközökkel hallgatnád, stb. mert elég ötletszerűnek tűnnek a választásaid.
Az AD300 egy kifutó modell és az itteni srácok nem is szeretik, tehát a helyedben meggondolnám ezt. A DTX910 pár ezressel drágább mint a DT710 és még bőven 20eFt alatt van, de a srácok ezekért sincsenek oda, ha jól emlékszem.
Ők a Superlux-ot szeretik és azok általában 10-13 körül jönnek ki. Én a Shure legkisebb fülesét imádom, főleg egy kis tuning után. Ez kb. egy 20-as, de ezt még nem hallotta senki raktam kívűl így ezzel a véleményemmel nem vagyok túl hiteles.Talán érdemes még pár vásárlói oldalt is átkutatni véleményekért
Aktív témák
Hirdetés
- Notebook hibák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest