Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DBAtti

aktív tag

válasz dudika10 #49265 üzenetére

"Szóval szerintem messze nem jár mindenki, minden körülmény közt (pl hurcolás) jobban a fejhallgatóval a fülhallgató helyett."

Ezt sarkosan fogalmaztam, a hangminőségre gondoltam, a kapott zenei élményre. A hordozhatóság az a rész, ahol a fülhallgatók elhúznak :R , és a meleg időben való használhatóság, nyáron én is fülhallgatóztam. Nálam ennyi az össz pozitívum. A felsorolt kritériumoknak elég jól megfelel egy K518. Szerintem.

Az általad megjelölt fülesek már 20k+ kategória, árban messze az általában igényelt ~10k-tól, amiben ott a K518, a DT235, SHP6000, K512 MKII, vagy amit még ajánlani szoktunk, akár Superlux 661. 10k körül kiegyensúlyozottabb, tisztességes fülhallgatóról sem tudok (értsd van magasa, közepe, mélye, de nem szexuálja szét a dobhártyámat), ami kiszolgálna mondjuk ~ 10+ évig (jelenleg nem látok opciót a Beyer megsemmisülésére normál használat mellett). Ugyanakkor meg kell hagyni, a Senn MX500-asom is meglehetősen régi darab, és még nem ment tönkre edzőtermezés során való nyúzástól sem. Ave :R

Mindenkinek minden körülmények között természetesen nem jobb a fejhallgató, hiszen akkor nem is gyártanának mást -ahogy írtam nyáron én is leálltam vele-.
    Itt be is rekesztem a témát (válaszolni ér természetesen), de azt hiszem kezdem túlragozni a dolgot.

Szummázva tehát szerintem ugyanannyi pénzért jobb hangú fejhallgatót lehet kapni, mint fülhallgatót.
    szerk.: + fogadjuk el, hogy ebben az árkategóriában számomra kényelmesebbek is.

• fattyu

veterán

válasz dudika10 #49265 üzenetére

ez nem is vita, de nem szempont ebből mindegyik mindenkinek, és pláne nem azonos mértékben fontosak.

Kényelmes jól szigetel bicajos zakózás közben is maradt fejen ( 2ből egyszer ), remekül megy clip+ról és bőven nem kell csutkán hallgatni még metrón sem.

Viszont:

Nem pici, nem lehet összehajtani, de nekem ezek nem szempontok.

Szóval köszönöm én jól elvagyok a leia hercegnős fülesemmel :D

Aktív témák