Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
szilu7 #28285 üzenetére
Na ez egy szépen és értelmesen megfogalmazott gondolatmenet, van benne sok igazság. Én viszont sajnos szeretek hasznot maximalizálni, ezért bármennyire is utopisztikus a gondolat, hogy támogassuk a feltörekvő kicsit, én galád módon a jobb ár/érték arányt fogom választani. Lehet ezért nem szeretni, de 53000 Ft azért annyira nem kevés, hogy "kidobjam az ablakon" (illetve bedobjam a HEED ablakán). Kína is ezért tart ott, ahol. Japán is így kezdte, ők is ezért tartanak ott, ahol. Most Kína az új Japán, ami egyelőre még vicces, de már nem sokáig. Azok pedig, akik ezt nem ismerik fel időben, nagyon meg fognak lepődni. A név ma már kevés az életben maradáshoz. Ha körbenézel, mindenki lépten-nyomon "át akar verni" (nem pejoratív értelemben, gazdaságilag), hasznot akar maximalizálni. A HEED is, én is. Ha nem lenne a klón, és én mindenképpen ilyen erősítőt szeretnék, a HEED nyerne rajtam. Mivel a termék könnyen és olcsón másolható, kalkulálni kell(ENE) vele, hogy ezt meg is fogják tenni. Utána lehet homokba dugni a fejünket és továbbra is 5x-ös áron adni, vagy lehet más stratégiát választani. Nem azt mondom, hogy adják olcsóbban, mint a klónt, hanem hogy mérsékeltebb legyen a különbség. Értem én, hogy nem lesz, de így meg én nem leszek a vásárlójuk. És biztosan vannak még, akik ugyanígy gondolkodnak. Szerintem lehet beszélni racionalitásról a hifiben is, bár tény, hogy némileg árnyalt a dolog.
contaxg: mint már mondtam, napközi.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- OLED monitor topic
- Ukrajnai háború
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Kés topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest