Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz FireKeeper #62 üzenetére
Én speciel szponzorált játékos vagyok Valorantban (pontosabban a csapatom szponzorált), és nem vagyok szerződésben kényszerítve sem a szponzori egér, sem az egérpad használatára, mivel ezek a játékbeli teljesítményt nagyon erősen befolyásoló kiegészítők. A fejhallgató használatára viszont valóban kötelezve vagyok az offline versenyeken és a streameknél (én mondjuk nem streamelek), a billentyűzet pedig tudomásom szerint nagyon változó. Általában kötelező, de ismerek Tier 2-es játékosokat, akiknél már ezt is elhagyták, mert a játékosok Wootingon akartak játszani és pont.
Nem tudom, hogy ez más szponzoroknál, csapatoknál és játékosoknál hogy van, de azt az elképzelésed cáfolnom kell, hogy mindenhol az lenne a helyzet, hogy szponzor -> kötelező gear. Ha ezt elfogadod, illetve belátod, hogy az e-sport ipar nem feltétlenül fogja használhatatlan egérpadok használatára kényszeríteni a pénzt kereső játékosokat, akkor beláthatod, hogy nem félrevezető a cím. Köszi!Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Formula-1
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- Azonnali hatállyal lemondott Pat Gelsinger, az Intel vezetője
- A Xiaomi nemcsak felzárkózik szoftveres fronton, de előz is!
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Gyors Asztali Számítógép + Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 OC 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel i5 13600KF 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X ZALMAN Z1 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z690 Intel i7 12700KF 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB GDDR6X ZALMAN Z1 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B560M-E i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB GDDR6 RAMPAGE Shiva 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest