- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ottó58
senior tag
válasz
Piftuka #21374 üzenetére
Múlt héten vizsgáltam felül az íróim. mindegyik jól működött, mielőtt elraktam (sok íróm van).
Egy TSHxxx íróval megírtam egy lemezt, utána semmi, csak a tálca működött.
Az Optiarc 7200A egyszerűen semmit sem "csinál", pedig működőképesen tettem félre.
Sajnos létezik, hogy állásban megöregszik a hajtószíj, elveszti rugalmasságát. Ekkor nem is adja ki a tálcát, esetleg többszöri gombnyomásra. Ez orvosolható. Mégpedig a régi írókból áttettem a szíjat, már ami egyezik, (ott még vastagabb szíjat raktak bele), és jó lett, vagy pedig a motor szíjtárcsáját cseréltem és így már működik.
A régebbi írók: a Samsungok közül CSAK A 223F bírja a strapát, igaz, ezen is szíjtárcsát cseréltem.
LG 4165, 4167 is tök jó (ezen vastag a szíj), és minden DVD lemezt megír és olvas.
Plextor 712A is tökéletes.
Az összes CD! íróm még tökéletesen működik, fogaskerekes megoldással adja ki a tálcát, és még por ellen is szigetelve vannak!!!"plam" : az időseknek hogyan mutatom meg pl. a nyaralási fényképet, videót, ha nem DVD-n?
Mert az még van nekik, az alap lapostévével is működik, de a pendrive és a külső merevlemez már nem kompatibilis.
Ha mondom, hogy felhőben van, legfeljebb felnéz az égre és széttárja a kezét.A DVD sem fog kimenni a "divatból" ahogy a kazettás-szalagos magnók, videómagnók sem, sőt egy-egy jól bevált példányért igen magas árat kérnek.
A DVD, Blu-ray írókkal is ez lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged