- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok! Sony FDR-AX33 kamerát akarok venni. Van tapasztalata valakink ezzel kapcsolatban?
Kép és hangminőség milyen? Köszönöm! -
törölt tag
válasz
Gyöször #12760 üzenetére
Köszönöm a fájlátvitelhez a segítségedet!
A wetransfer-rel átküldtem a tömöritett fájlokat, remélem sikerül letölteni.
A letöltőlink:
http://we.tl/4ODncwUJLIMegjegyzés: a kamerán UV szűrő volt, amikor szemben fényképeztem a nappal, csúnyán becsillogott, ez nem a kamera hibája....
-
törölt tag
Ígértem hogy teszek fel nativ felvételeket a Sony HDR-PJ620-ról valamint a HDR-PJ810-ről. Egyenlóre ezeket nem találtam még meg a gépemen, de megvannak a HDR-PJ530 felvételei, amelyekhez nagyon hasonló a HDR-PJ620. Ez utóbbi 2015-ös modell.
Ha valaki kéri a rar-ba csomagolt állományt (2,32 GB) szivesen átküldöm ha küld email címet. Sajnos nem tudom, hogy lehet mindenkinek hozzáférhetővé tenni, de akinek elküldöm nyugodtan felteheti és megoszthatja: szerzői jogaimról lemondok!.
-
törölt tag
válasz
Gyöször #12721 üzenetére
A 405 és a 620 képe teljességgel nem ugyanaz, a 620 képe, hangja lénygesen jobb. Más az objektív, más a kép- és hang feldolgozó rendszere (sztereo vs 5 csat....stb).
Természetesen nagyon szívesen küldök nativ felvételt. Sajnos az általam a 620-al és a 810-el készített próbafelvételeket régen töröltem, de hátha valahol fellelhető még a gépemen belőle. Kis türelmedet kérem. -
törölt tag
Az a baj, hogy a júhtúróstubos kamerateszteknél általában zenei aláfestés megy (legrosszabb esetben valami undoritó hevimetál, vagy valami hasonló f@s zene) elrejtve ezzel a kamera szánalmasan gyenge mikrofon érzékenységét, sivár hangfelvételi képességeitt. Pedig erre is figyelni érdemes aki nem akar kűlső mikrofont használni.... A képminőság általában elfogahható ma már a drágább készülékeknél, de a hang némyelyiknél szörnyű.
Vásárlás előtt szerintem érdemes a készülék hangját is tesztelni. -
törölt tag
A Sony HDR-PJ810 videolámpával rendelkezik, nem vakuval. 1-2 méterig hatékony.
Ez a készülék nagyon jó videoképpel rendelkezik, a kép tűéles, szinek rendben vannak, ilyen kis kompakt kameránál ez nagy dolog. A keresője kellően világos.
Teszteléshez kiváló HDMI kábel kell, valamint, nagy képernyős TV (Pl. min. 42 colos Sony) kell. Ekkor válik csak láthatóvá a magas képminőség. A jutubról letöltött tesztfilmeket felejtsd el, azok nem mértékadóak, annál sokkal jobb a kép.... -
törölt tag
Ne csak a képminőséget nézzétek, a hangfelvétel minősége, a mikrofon érzékenysége - legalábbis nekem - szintén nagyon fontos! Tapasztalatból tudom, hogy ezen a téren sajnos nagyon nagy a szórás még a drágább készülék kategóriában is... Nemrég küldtem vissza emiatt egy kamerát.
-
törölt tag
Hosszas netes nézelődés után tegnap megrendeltem az Extrém Digilal-nál a Panasonic HC-V770-et 144.406 Ft akciós áron. Eddig Sony kameráim voltak, remélem nem fog csalódást okozni...
-
törölt tag
Kis segítséget kérnék tőletek.
a Panasonic HC-V770EP-K kamerának mekkora az érzékelője? A Panasonic honlapja szerint 1/2.3, a boltok némelyike szerint 1/3 Melyik lehet az igaz? Kzönöm szépen előre a választ. -
törölt tag
Kiegészítés az előző hozzászólásomhoz.
Ez az eredeti angol nyelvű hozzászólás:
https://community.sony.rs/t5/camcorders/camcorder-pj620-monitor-useless-when-filming-outdoors/td-p/2006237
Szerintem az a "hiba" oka, hogy a két kijelző nem azonos.
a PJ620 kijelzője Clear Photo LCD
a CX410 kijelzője "sima" LCDEmiatt nem azoinos a két lcd viselkedése, tehát ez nem gyártási hiba..
-
törölt tag
Érdekes hozzászólást találtam a SONY HDR-PJ620 kamerával kapcsolatban. Ilyet tervezek venni, mivel nagyon tetszik a stadyshot és a nagy zoomja.. Tényleg megfontolanó a dolog?
https://community.sony.rs/t5/camcorders/camcorder-pj620-monitor-useless-when-filming-outdoors/td-p/2006237 -
törölt tag
Ma megvettem a Sony PJ530-at és nagyon tetszik! A ma készitett felvételeim nagyon jók lettek. A hanggal sincs gond. A youtube-ról korábban letöltött tesztfelvételek nagyon gyengék, nem tetszettek, de "élőben" teljesen más a helyzet. Valójában nagyon elégedett vagyok vele..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest