Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepesun
csendes tag
Sziasztok!
Vettünk mi is egy Canon FS11-et, szerintem tök pöpec, isten a képstabilizátor, egyszerű kezelni, stb.
De!!!!!!
Átmásolom gépre a videókat az Image Mixer programmal, és itt jönnek a hibák.
Átmásol mindent hibátlanul, nem az a gond, hanem a lejátszás.
Széles képernyős módban felvett videókat a VLC mediaplayer hibátlan formában, tökéletes (meglepően jó minőségű a hangfelvétele még extrém környezetben is) hanggal lejátsza.
Ellenben Windows media player összenyomja a képet 4:3-ra, a hang recseg, stb. Megnyitom movie makerrel, ugyanez. Megnyitom Vegasban, ugyanez. Megnyitom a saját programjával (image mixer), újra mentem vele, és itt is igen érdekes dolgokat kreál. Szintén kétféle formátum lesz a kétféle lejátszás alapján.
Mi a tököm lehet?
Nem akarom azt, hogy odaadom a videot valakinek, és ő ,megnyújtott embereket fog látni, a másik kis köpcös törpéket stb hol jo, hol rossz hanggal
Már csomó helyen nézelődtem, de nem találok tanácsot sehol.
Nagyon fontos lenne, ha valaki segitene.
Előre is köszi!(valszeg nem géphiba, nekem egy féléves fujitsu laptop van, öcsémnek egy pár hónapos atom fullos, és ugyanaz a hiba jön elő)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest