Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasabi11
csendes tag
Szóval: vettem egy Sony merevlemezes asztali dvd írót. Ezzel átmásolom dvd lemezre az eddigi összes VHS kazettámat. Eladtam a Sony D8 kamerámat, hogy vegyek egy kisebbet. Na most vagy veszek egy mini dv-t vagy egy SD kártyás darabot. Utóbbit azért szeretnék, mert valóban csepp (elfér azsebben) és hát haladni akarok a korral. Mini DV-t pedig azért szeretnék, mert állítólag még mindig az csinálja a legjobb minőséget. Na ezért vacilálok már egy hete. Többek közt kinéztem egy Canon MD 216-t, és egy Sony hcd 51 mini dv-ket. Mindkettő 40 ezer forint. (többet nem akarok értük adni) De nagyon tetszik és komoly kinézete vanb a Canon FS 100-nak, amit csak akkor vennék meg, ha biztosra tudom, hogy minőségbe ugyanolyat kapok, mint a mini dv. Remélem érthető volt. Ne haragudj, hogy untatlak, de nem nagyon szólnak hozzá mások.Szóval szerinted mi legyen?Neked egyébként milyen kamerád van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- Windows 11
- További aktív témák...
- Canon RF 200-800mm f/6.3-9 IS USM teleobjektív -Újszerű-
- Canon EOS M100 + 15-45mm + 22mm + Samyang 14mm + tartozékok
- Sigma 150-600mm objektív + 1.4x Telekonverter TC-1401 Kit ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Samsung NX300 újszerű állapotban
- Új kompozit AV RCA kábel kamerákhoz, konzolokhoz, videókamerákhoz Mini DIN + csak 295 forint házhoz!
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest