Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeilus
újonc
válasz Stauffenberg #21299 üzenetére
Köszönöm a javaslatot!!
Szóval akkor most 35öst vagy 50est kell vennem ? Sajna még sok minden nem tiszta, amit írtok, de próbálom megtanulni ezeket -
leeilus
újonc
Sajnos kezdőként még nem tudom mi számít nagylátónak. Leírnád, hogy melyik obik nagylátók ?
-
leeilus
újonc
válasz Tin_Shield #21286 üzenetére
Hali!
Nos, én lennék az "ismerős". Már megvan a pontos típus, amit szeretnék: Nikon D5200 (több profi fotós ajánlatára sikerült eldönteni). Már csak az lenne a kérdés, hogy milyen objektíveket vegyek hozzá... sosem foglalkoztam még fényképezéssel, de hajt a vérem, hogy kipróbáljam magam ebben is.. főleg, hogy médiában foglalatos személyként szeretnék tevékenykedni a jövőben, ezért szerintem egy pluszt ad az is, ha ehhez is értek.
Kaptam egy ilyen javaslatot, hogy ár-érték arányban ez a legjobb:
http://www.edigital.hu/Tukorreflexes_%28DSLR/SLT%29_fenykepezogep/Nikon_D5200_digitalis_fenykepezogep_kit_%2818-55mm_DX_VR_II_+_55-200mm_objektivvel%29_fekete_3_ev_garancia_a_vazra-p403820.html
De azon gondolkozom, hogy a 18-55 az mire is jó? Mert az 55-200 az alap, azt mindenképp vettem volna.. de szerintem a 18-55 helyett inkább szükség lenne egy 35mm vagy 50mm-fixre, ha embereket vagy portrékat vagy hasonlókat szeretnék fotózni. Igaz?
Mit javasolsz, így full kezdőként milyen objektíveket érdemes vennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest