Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big-Lacos
aktív tag
válasz
Carasc0 #30988 üzenetére
Ha sokallod az objektiv arakat, es mindenes gepeket szeretnel, tenyleg erdemes lenne megfogadnod az ajanlott gepeket: Sony RX10, Panasonic FZ1000, vagy szemely szerint en a Te helyedben gyujtenek egy Panasonic LX 100-ra (a valamivel nagyobb szenzor mint a masik kettoben + fenyeros objektiv miatt).
Igaz hogy egyik sem cserelheto objektives gep, de eleg univerzalisak lehetnek.
Szerintem. -
Big-Lacos
aktív tag
Mondjuk az a 7D II, csak az ebay-es linkeken olcsobb, boltokban mindenhol 1500-1600 font korul van. (szemely szerint ebay-rol nem vennek ilyen erteku dolgot, de lehet en vagyok tul nyulbela
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest