Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
-
PROHARDVER!
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Carasc0 #23986 üzenetére
Ez csak az én magánvéleményem:
Csak alkalmi fotózásnál is előjöhet az, hogy a felszerelést inkább otthon hagyod, mert nyűg cipelni. Én a MILC gépeket is táskába teszem (nem fotós táskába, hanem csak egy hétköznapi táskába), azok sem zsebbe elrakható vasak, viszont egészen más, mikor az egész felszerelés alig nyom annyi, mintha vinnél magaddal egy fél literes vizet, szemben a dög nehéz DSLR-el meg nagy méretű objektíveivel.
Na meg ha van egy olyan gépet amit nem nyűg (vagy kevésbé nyűg) cipelni gyakorlatilag bárhova, akkor könnyebben elkap a gépszíj és fotózol.
Olvasd vissza a kérdéseket, hogy az emberünk bejön a topikba, hogy a DSLR-t szeretné MILC-re cserélni és mit vegyen. Náluk 10-ből 9 alkalommal az a váltás oka, hogy a DSLR-t egyre ritkábban viszi magával, nem szereti cipelni és ezért otthon porosodik, kell egy könnyebb gép.
Nem akarlak leterelni a D7100-ról, nagyon jó gép, én sokat dolgoztam az elődjével (D7000), tényleg jó vas, de nehéz és nagy. Annak való akit ez tényleg nem zavar. Akkor sem ha minden nap cipeli és akkor sem ha csak alkalmanként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Formula-1
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- FEELWORLD WPC215 Hordozható rendezői monitor 1000nit fényerővel + SmallRig VB212 V mount akku.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Új! Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest