Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz tvamos #56978 üzenetére

    Igen, csak mások ezekhez nem feltétlenül ilyen nézőpontból állnak hozzá.

    Kb. a számtalan fejhallgatón végigmentem már, de amikor egy ismerősöm megkérdezte, hogy szerintem milyet vegyen, akkor nagyjából végigzongoráztam a lehetőségeit, ez azért jó, az meg azért, de kb. nem volt semmi értelme, mert csak azt szerette volna, hogy egyre mutassak rá és kész. Ahelyett, hogy magyarázok neki olyan dolgokat, ami egyébként egyáltalán nem érdekli. Szóval ez a "tudás" kb. más szemszögéből nem feltétlen hasznos.
    Másik a fotózással vannak ugyanígy: csak lehessen vele fotózni könnyedén (de azért ne úgy kelljen fogni, mint egy telefont, az megint egy némileg eltérő "múfaj") és ne azon filózni, hogy ilyen optika stb., másra semmi,szükség ;)

    Ahogy a Powershot S2 IS DPReview konklúzió is írja: "Nem egy világbajnok képminőség terén, de sokoldalú, könnyű használni, jó fogású, remekül működnek a funkciói (zoom, stabilizálás) ezáltal élmény vele fotózni."
    Arra már nem egyáltalán emlékszem, hogy mi alapján vettük azt a gépet, de tényleg ilyen volt.

    Ami olyan szempontból érdekes, hogy a mai gépek ennél ezerszer gyorsabbak és okosabbak meg jobbak mindenben, mégis csak a hátrányukat soroljuk, mert bonyolultabbak és többféle szemszögből lehet őket mustrálni.

Új hozzászólás Aktív témák