- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- R_volution médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bello1982
csendes tag
Kíváncsi leszek mikor kerül be a hazai kínálatba, eddig semmi sehol sem lehet kapni. Bár az is lehet, hogy meg gondolták magukat. Júniusra ígérték vészesen fogy az idő bár még csak 24.-ke van. Vennék egyett, hogy kipróbáljam.
-
törölt tag
Kár, hogy a normálisabb telefonjukat nem hozzák.
-
-
-
válasz
Wallenberg #42 üzenetére
Technikailag és szakmailag ennek mi lenne az oka?
Mitől találják meg könnyebben, ha a Google biztonsági csomag megfelelő.
Pár hete használtam egy olyan készüléket, amely 2021 óta nem kapott biztonsági Update-t, Android 10-zel, de nem találták meg a trójaik és más sem...
Miért találják meg ezt a készüléket akkor?
-
-
p2pp
őstag
válasz
Wallenberg #42 üzenetére
-
Wallenberg
senior tag
Lesz egy óriási hátránya is ezeknek a telefonoknak: a trójai faló és egyéb más vírusok könnyedén megtalálják őket. Ezért inkább hanyagolom őket.
-
judas13
veterán
Pedig el lett mondva a videóban világosan, hogy most csak szondázzák a piacot ( mondjuk ezzel csak a nagyon alsó polcos kategóriát tudják ha egyáltalán ) és ha OK a fogadtatás akkor mennek majd tovább. Akár a Phantom V-ig bezárólag...
Mondjuk már most a 2-3 security patch és az esetleg egy fő verzió kérdése már alapon elgondolkodtató történet és ne is menjünk tovább.
Ettől függetlenül én drukkolok nekik, csak a fogyasztók járhatnak jól ezzel a bővülő kínálattal.Lite Flagship tényleg ezt már büntetni kéne azért.
-
Ricardo
titán
Megnéztem a videót. A lite flagship kifejezés mindent vitt
Összességében jó, hogy jön egy új márka(minél nagyobb a választék, a felhasználóknak annál jobb), de ahogy látom, azt a lépcsőt jelenleg( remélhetőleg változni fog) ők sem tudják megugrani, hogy a kultúrális eltéréseket figyelembe vegyék. Ott van a szelfi kamera. Nem baj ha jó minőségű, de fő marketing érvnek, kicsit erős.
Én azért ezek az alapmodellek mellett felvillantottam volna, egy komolyabb darabot is.
mert az érthető cél, hogy egyelőre csak lássák az emberek hogy van ilyen is, és komolyabb eszköz árát ugysem fizetik ki egy "ismeretlen " márkáért, de meg tudnák mutatni, hogy "mi azért tudunk ilyet is".
Ez a mostani stratégia kétélű fegyver, hiszen bene van a pakliban, hogy aki most találkozik első alkalommal a márkával, és ránéz az itteni felhozatalukra beleteszi őket egy olyan skatulyába, hogy jött egy sokadik kínai gyártó, aki tucatkacatokat gyárt. Ha meg kialakul egy ilyen kép róluk, azon nagyon nehéz lesz változtatni. -
joey04
titán
Megnéztem a Bog féle videót. Ez még rosszabb mint vártam...
-
lolal
senior tag
Pont ezekkel a meglehetősen gyenge és elavult modellekkel jönnek be, mikor házon belül sokkalta jobb, erősebb alternatíváik vannak. Gratulálok, kiváló üzletpolitika.
-
Google Pixel rövidesen kapható lesz hivatalosan nálunk is
-
doooo
veterán
A kamerák azért jó távol vannak a kiegyensúlyozottól. A zoom-képeken egy rendes részletet nem hagy az algoritmus (ez a Sonys dolog is nagyon kérdőjeles; ezek a képek a konkrét ellentétei a Sony-féle "filozófiának", dicsekedni nem lehet velük; ja most látom, csak egy chipet jelent ez, ami a Sony kameráiban is megvan... hát ott nem úgy szerepel, mint itt, ha ez igaz is).
A többi kamera képei is szenvednek ettől, csak kevésbé (ami ebben a kategóriában bele is fér, csak ne essünk ennyire túlzásba a dicsérettel).
Az egészben az a legrosszabb, hogy a szövegben mégis más van leírva a tesztben. Holott egyértelmű, hogy márpedig nem úgy van. Pl ez a kép: [link] elsőre hú de szép, színes, aztán kicsit, de tényleg csak kicsit belenagyítasz és olajfestmény az egész (pláne a jobboldali fele). -
judas13
veterán
válasz
WackyRaces #22 üzenetére
MX3-om sosem hagyott cserben ma ia megvan működőképesen...
-
Mindig jól jön egy új versenyző a piacra .
-
p2pp
őstag
Meg jöhetett volna a Vivo és a Google Pixel is, mint pl a szomszédban a Sógoroknál (A).
-
Vtwo
senior tag
Elnézve s portfóliót és az árazást nagy tarolásra nem számítok tőlük.
-
Szerintem ezekkel az árakkal nem szereznek itthon piacot. Legalább indulásnál illene valami versenyképesebb árazással próbálkozni.
-
haruspex
aktív tag
válasz
WackyRaces #22 üzenetére
A Meizu? Egy munkatársamnak rendeltünk anno, az egyik legjobb telefon volt. Saját oprendszerük is volt egy időben, csal mondom.
-
válasz
WackyRaces #22 üzenetére
Miért voltak fosok?
Azért az messze volt attól. -
WackyRaces
csendes tag
válasz
Teringettét #5 üzenetére
Meizu is ott van a retek listán 😃
Jól eltűntek szerencsére ezek a f@sok. -
válasz
Teringettét #15 üzenetére
Akkor az nem volt rossz ajánlat, de ekkora időtávból latható, hogy ami akkor nem votl fontos,, ma már azzá vált.
Support.
Mondjuk az Op3ndott egy kalap hazugság votl nekem már akkor is... Látható, hogy túlzott üzleti ügyködés volt a cél...
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Teringettét #15 üzenetére
my bad, nem emlékeztem erre (az opendott telefont ki sem dobta a kereső...), igazad van.
-
rdt89
addikt
-
roli543
őstag
Szegény ember iPhoneja😂
-
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
A linkelt telefon mitől nagy durranás?
-
janeszgol
félisten
Ugye az a Helio G36 csak valami tévedés akart lenni? Bakker. Szart ne hozzanak már ide, van bőven (pl HMD). A többi sem váltja meg a világot, max egy márkával több az átlag.
-
rdt89
addikt
A Camon 30 Premiere lenne igazi gyilkos idehaza
-
bollokcs80
Korrektor
"A modellek (lentebb a lista az árakkal) típustól függően Unisoc T vagy MediaTek Helio G szériás SoC-vel dolgoznak..."
Jaj, de jó lesz hogy jönnek, megtörik a Nokia/HMD elviselhetetlen monopóliumát az alsópolcos ipari hulladékok területén.
-
Oldfoksz
junior tag
Redmi note 12 ( amoled,sd685,4/128) a jetinél 53ezer.
Kártyásan.
Ez igy a tecnonak piros betli ződásszal.
A tecno 50 ezresért ad egy kakukkos karórába való
G36-ot. -
haruspex
aktív tag
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Teringettét #5 üzenetére
Ne ferdíts már, Doogee soha sem kapott ilyen plecsnit, még ajánlottat sem, Op3ndott szintén nem, az első Vernee igen.
-
Az árakat elnézve nem versenyképes a paletta egy Moto, Redmi, Poco-val szemben sem.
-
válasz
Teringettét #5 üzenetére
Amiket felsoroltál voltak, de az Op3nDott egy magyar agyszülemény, meglovagoltak vele egy tablethullámot és kész.
A Vernee ígéretes volt, de szerintem ott se volt több.A Doogee kicsit halott ötlet volt. ( és azóta át is "konfigolták" magukat)
-
Teringettét
csendes tag
No, akkor majd mehetnek ezekre is a Különösen ajánlott pecsétek, mint anno a Doogee, Verné, Open Dott stb ipari hulladékokra. Mert hát ócó.
-
judas13
veterán
Akár ezekkel is, de a komolyabb cuccaikkal is nagyot üthetnek majd a piacon.
-
joey04
titán
remélem az értelmes készülékek is jönnek majd.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Donki Hóte #1 üzenetére
Bizony, hozhattqk volna valami komoly cuccot is.
-
Kár, hogy a Spark szériával indítanak, pedig a a Camon30 a nagy durranás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest