Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    válasz konyi79 #49315 üzenetére

    Igen, igazad van, de már nem tudok vele mit csinálni.
    Mielőtt rendeltem, hetekig néztem. Mikor ment a nemzetközi BF, még nem voltak itthon jó árak, az M50 kit 250 körül mozgott, az M5öt meg megkaptam 150ért (Dubaj, gyak. nincs Áfa, meg az árak is lejjebb vannak.)
    Aztán mikor átvette kint a barátom, hirtelen lett itthon kit adapterrel 210-220ért.

    És az elvi felső határ amit meghúztam a 150e volt (használt DSLR szettet szerintem jobbat tudtam volna venni ennyiért, de ez szerencsére tényleg kicsi/könnyű, és most nyaralásnál mikor egész nap a nyakamban lógott - volt 20km-es városnézéses sétálás is lépésszámláló szerint - már ez sem volt tökéletesen kényelmes), már így is fölé mentem a 4 akksival, most meg még kellene fényerős fix, amihez adapter sem árt, ha olcsón akarom megoldani ezt a drága hobbit. Szóval jó lenne egy 200e-s határig úgy feltornászni a kezdő szettemet (értelemszerűen adapter + a lehető legtöbb fényerős üveg, esetleg egy zoom - az sem baj, ha van közte manuálos), hogy utána ne érezzem a késztetést a további költésre. És akkor még nem említem a memóriakártyát, szűrőt/előtétet, állványt, fotós táskát. Szerintem csoda, ha 220ban megáll a dolog, de mégis, mintha a fogamat húznák, úgy "szórom a pénzt".

    Btw, akár privátban meg tudod osztani az adaptert HA-ról, én nem találtam meg. (Ill. nem találtam olcsót, az a 6700as ár igen korrekt, ha mondjuk a használt canon 10-12e lenne, nem nagyon gondolkoznék.)

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák