Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k1csi

    senior tag

    válasz Stauffenberg #23254 üzenetére

    Adott körülmények között tökéletesen jó képeket lehet csinálni persze akár pl. az 1200D-vel is, de akinél alábbhagy majd a kezdeti lelkesedés akkor sokkal inkább fog az számítani, hogy pl. m43 Oly vázakkal pont ugyanolyan tökéletes képeket lehet csinálni, cserébe jóval kisebb helyen hurcolászható

    Ha meg a lelkesedés nő akkor meg pl. Nikon D51000 (bővebben Nikon rendszer) lehet a jobb választás mert ugye ahhoz normálisabb 1.8-as fixek vannak (amiből persze Canonban a 50-es olcsóbb, de olyan is).

    Szóval személy szerint nem teljesen értem a nagy lelkesedést az 1200D iránt mert szinte bármelyik irányba továbbindulva látok logikusabb választást. Az IS nélküli kitobit amit meg szeretnek az 1200D-vel adni meg had ne is minősítsem.

    Szóval az, hogy valamivel jó képet lehet csinálni (adott körülmények között) így 2014-ben az alap, mivelhogy ma már a csúcskompaktokkal is lehet olyan jó képet csinálni mint ezekkel a belépő kitobis DSLR vázakkal (jó drágábban).
    Viszont a merre megyünk utána tovább a Canon esetében ezért nem annyira tiszta. Azt remélem a Canon sem gondolja komolyan, hogy a 2.8-as fixeket hatalmas lelkesedés fogja fogadni az APS-C táborban, pláne úgy, hogy a Canon APS-C szenzorok kb. azt a minőséget tudják mint 5 évvel ezelőtt amivel nem mellékesen sereghajtók lettek (bár lehet a Samsung szenzor gyengébb, nem tudom), mivel mindeki más előre tudott lépni.

    Amit a fotózásról szeretnél tudni Chuck Gardnertől: http://super.nova.org/DPR/

Új hozzászólás Aktív témák