Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mercutio_

    félisten

    válasz flash- #10118 üzenetére

    Ezt a fotós kérdések topicban jobb lett volna feltenni :U

    Egyébként nem csak a mezők száma, hanem azok elhelyezkedése, mérete, a használt algoritmus is számít, szóval maga ez az adat önmagában nem jelent sokat.

    A 14bit vs. 12bit minimális különbséget jelent átlagos használat esetén, és ahhoz, hogy ki tudd használni megfelelő rendszer (olyan program, videókártya, és monitor) kell ami a +2 bit nyújtotta lehetőségeket számodra is láthatóvá teszi a képfeldolgozás/megjelenítés során.
    Itt egy cikk erről, a "csíkos" képek a valóságnál jobban kihangsúlyozzák a különbséget, a színes ábráknál (további oldal) és a "test chart normal exposure"-on látszik a tényleges különbség.

    Van pénzed a D4-re, vagy csak azért kérdezed, mert lényegtelen információkkal akarod tömni a fejed? :DDD Nyilván nagyobb adatátviteli képességet és gyorsabb exponálási és kártyára írási sebességet, tesz lehetővé a D4-nél, de ennek meg is kérik az árát, az átlagos user szemszögéből lényegtelen adat, mint az, hogy egy compact gépben van-e ISO12800 :D

    Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

Új hozzászólás Aktív témák