- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lenovo B575e – belépő üzleti notebook AMD E szériás APU-val
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
V.Stryker #2499 üzenetére
Szerintem nyugodtan meghallgathatod/meghallgathatjuk tts szakmaibb véleményét is a dologról, mivel ha jól emlékszem eléggé otthon van ezügyben, lévén hogy kb. ezirányú végzettsége van.
Másrészt én a sz.gépes újságok mellett átnéznék pár egyetemi jegyzetet is, pl. Anyagszerkezettan, Hőtan, Fémek technológiája, Energetikai anyagismeret, Energetika
Egy részüket szívesen kölcsönadom -
tts
addikt
válasz
V.Stryker #2499 üzenetére
ha szerinted nem jársz még most is nagyon messze az igazságtól - akkor talán hagyjuk a témát - attól hogy olvastad egy sz.gép újságban még lehet butaság
azért ha ráérsz nyugodtan nézz utána, hogy a leadott hőből mennyi a kisugárzott ilyen hőmérsékleteken - meg néhány alapfogalomnak mint hővetzetés és hőleadás - de ne egy számítógépes újságban
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Tenisz topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest