-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
Meg is történt a mod. Köszi a tanácsot. Határozottan kellemesebb (számomra) hangszínt produkál. Jóval tompább, kevésbé magas/élesen kattanó. Jól rélmlik, hogy erre:
felengedéskor a kupakban a a rugó kilövi a stemet, ami a kupak házának ütközik alulról-belülről (ez nem tompítható egyáltalán)
a silent switchek kínálnak egyfajta megoldást? -
Pakmara
őstag
Oh, festőszalag pont van kéznél kis javítás okán Szivacsra van valami ajánlott ? Nem is a lenyomsákor találom hangosnak. Hanem felengedéskor, és nem magának a switchnek (csupaszoni nincs) hanem a kupaknak van egy ilyen "koppanó" hangja.
Nagy blődség magába a kupakba aplikálni valami hangelnyelőt? -
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Adott egy Ducky shine 7 brown switch egy STEELSERIES QCK XXL-en (4 mm). Nem bill fanatikus hozzáállással és képességekkel (értsd: nem állnék neki switcheket kiforrasztgatni, de egy valamilyen hangelnyelő szivacsot azért beaplikálok) Van értelme hozzányúlni annak érdeklben hogy kicsit tompuljon/mélyebb-kellemesebb hangot produkáljon? A switcheknek magukban nincs "rossz" hangjuk, de kupak relatív sokat erősít rajtuk.
Köszi, Pakmara
-
Pakmara
őstag
válasz szotyika77 #59165 üzenetére
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Egy shine 7-et szeretnék próba képpen o-ringezni. 5*2 vagy inkább 5*1,5 mm-es gyűrű a javasoltabb?
-
Pakmara
őstag
-
Pakmara
őstag
Két ugyanolyan bill. között ha az egyik barna a másik piros kapcsolós hangerőben/tónusban mi a különbség ált?
-
Pakmara
őstag
válasz nyunyu #58915 üzenetére
:-( Ok köszi. Ha egyszer megvalósul írd le ott pls.
Még mindíg gmmk, abszolút elméleti és elborult gondolat: Vajon lehet-e rá gyártatni "homade" egy plusz burkolatot ami a házra simulna rá (esetleg mehetne bele plusz egy réteg vékony gumihab is ) amivel a floating kialakítást lehetne "eltöntetni"?
-
Pakmara
őstag
Ha valakinek aktuális:
Ducky One 2 Mini RGB 33e HUF -
-
Pakmara
őstag
Bár a BB topikban már szerepel, de itt is érdekes lehet. Fnatic webshopjában BF-van. (Rush silent red 69,99 EUR stb) Plusz van 10%-os kupon is (WELCOME).
-
Pakmara
őstag
válasz nyunyu #52346 üzenetére
Kösz a kifejtést mindkettőtöknek. Sejtettem, hogy valami ilyesmi a konszenzusos álláspont (visszanéztem itt a fórumon a korábbi kommenteket ducky kapcsán). Körbejártam már a témát továbbra sincs meg (és valószínű nem is fogják gyártani ) azt ami nekem kellene. Red (silent), magyar (tudom-tudom ilyet ne írjak le )
CM jó lenne de nincs red kapcsolóval. A minőségével is megelégednék tekintve h gumidómos van jelenleg, ill. árban is elég okés (nekem). Fnatic van silent red is csak ugye nem magyar. Ducky hozza a specifikációt de jóval drágábban (nekem már nagyon határon) +amit ti írtatok. Varmilo megint csak ok lenne de az ár az már nekem nagyon limiten túli. -
Pakmara
őstag
Hátha valakit érdekel: Ck350 ma éjfélig 16k a MM-ban.
-
Pakmara
őstag
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Jól nézem, hogy CK550 nem létezik UK kiosztással RED kapcsolóval? CM oldalán a letölthető Produckt Sheet alapján van elvileg CK-550-GKGR1-UK sőt CK-550-GKGR1-HU is, de mindenhol csak US-t max SP-t látok csak Red-ben.
Köszi,Pakmara
-
Pakmara
őstag
Erre valami javaslat?
[link]Köszi
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
(Ismét) billentyűzetet keresek. Új ISO (ha csak ANSI modell felel meg a lentieknek azt is meghallgatom) bill.t szeretnék olyan 30e körül, teljes méretűt num paddal. Jelenleg egy ezer éves gumidómos slim billentyűt használok, aminek már a torka véres és megérett a cserére. Casual gamre és ált. otthoni felhasználásra kellene.
Lehet kipróbálnám a mechanikust, de csak "halk" verzióban, azaz silent red swich-el szerelt modellek érdekelnek. Ami még fontos lenne hogy legyen olyan csuklótámasza ami vagy egybeépített a bill-el vagy jól/fixen kapcsolódik hozzá. Ha felemelem a billentyűt akkor pl ne fittyen le. Kinéztem a fnatic rush-t (ha jól nézem pont 30 körül van saját shopjából rendelve). A PH-s cikk alapján viszont a csuklótámasz nem ez a kategória ezért se vagyok biztos a típusban.
Van olcsóbb bill. ami megfelel a kritériumoknak (silent red; csuklótámasz) a fnatic rush-nál, ill. a rushnak mennyire gáz a támasz része?
Köszi, Pakmara
-
Pakmara
őstag
Sziasztok!
Billenytűzetet keresek és nem találtam az ajánlottak között olyat ami 100%-ban fedné az igényeket.
1.Mekkora összeget szánsz rá? Max 10 e Ft
2.Használt szóba jöhet? Nem
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? 10 000 éves Logitech s510; Haldoklik
4.Mire használnád a billentyűzetet? 1. Casual game, 2. általános felhasználás (nem gépelek 100+ oldalakat)
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) ollós, gumiharangos
6.Van konkrét modell ami tetszik? Megnézem az ajánlottak billenytűzeteket. a Cogar 200K tetszik külsőre csak nincs csuklótámasza +rosszakat olvastam róla, a CHERRY STREAM 3.0 (G85-232) is teljesen oké külsőre, de megint a csuklótámasz ill. nem tudom, hogy áll rollover kérdésben, ami még külsőre oké pl a Redragon Karura (K502) ez meg ugye nem magyar ill. nem is tudom mennyire ajánlott. Formára még a Cougar Vantar is bejön de a fényorgia nem kellene ill ezt is lehúzták itt.
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) magyar (ezért majd kapok itt )
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) igen 100%-os,
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) csuklótámasz A jelenlegin is van és nagyon megszoktam. Sokszor van sziplán ölben van és ahhoz hogy így tudjam használni nagyon kell hogy legyen magassága, slim kialakítás is jó lenne.Köszi, Pakmara
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen TV-t vegyek?
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- CES 2025: AI a grillsütőben
- További aktív témák...