- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
Fnatic Gear miniSTREAK Cherry silent red kapcsolókkal, német kupakokkal 50EUR-ért Amazonról egész vállalható deal, nem?
Ha jól nézem standard az alsó sora tehát talán még kompatibilis HU kupakokat is lehet hozzá találniMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
válasz [Prolixus] #83351 üzenetére
Köszi, ez tetszik, de kicsit több mint amit rászánnék
Ha elengedem a numpadet is, tudnál olyat mondani ami jó és befér 30-ba?
kösziMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Coolermaster CK550 V2 (barna) vehető, ha az igény ISO HU kiosztás, jó ha van numpad és csuklótámasz, és általános + játék lenne a felhasználás és a keret 30k?
Most egy piros kapcsolós Fanatic Gear Rush Redet használok, szeretem, csak kell még egy, a gyerek gépéhez.
A barna kapcsolótól tartok egy kicsit, még nem próbáltam, azt mondják játékra nem a legjobb
KösziMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Igen, az alsó sor gombjai kicsit magasabbak az alsó részükön...nem tudtam, hogy ez standard-e de akkor értem...
köszi!És akkor még egy kérdés - létezik olyan ajánlott mechanikus billentyűzet, ami alapból magyar karakterekkel van szerelve és esetleg numpadje is van?
[ Szerkesztve ]
Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Fnatic Rush Pro Red billentyűzetem van, cherry red kapcsolókkal.
Vajon magyar ékezetes betűs kupakokat lehet valahol venni, ami jó lehet rá?
Köszi ha valaki válaszol.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Elég régi az összefoglaló és az ajánló adatbázis, úgyhogy inkább kérdeznék1.Mekkora összeget szánsz rá?
Mondjuk 20e, de ha annyiért nincs, akkor annyi, amennyiért már lehet ilyet venni
2.Használt szóba jöhet? nem zárkózom el
3.Milyen billentyűzetet használsz most? / Miért cseréled le? kell már a gyereknek egy külön gép, úh kell még egy billentyűzet Nekem Fnatic Gear Rush Pro Red-em van, szeretem. Asszony gyűlöli mert nem magyarok a kupakok.
4.Mire használnád a billentyűzetet? Gyereknek lesz, játékra
5.Milyen típusú billentyűzetet keresel? (ollós, gumiharangos, mechanikus stb.) mechanikus jó lenne, de újban nem zárkózom el gumiharangostól sem
6.Van konkrét modell ami tetszik? nincs
7.Milyen kiosztást szeretnél? ISO (magyar, német, angol stb.), ANSI (amerikai), JIS (japán, koreai stb.) magyar, ez fontos
8.Milyen méretű billentyűzetet szeretnél? (kell-e numpad, fn-sor, kurzorblokk, stb) numpad kell, többi mindegy
9.Extra igények (világítás, csuklótámasz, vezetéknélküliség, ergonomitás, programozhatóság, stb.) Ne legyen vezeték nélküli, n-key kell, világítás jó lenne.Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Megrendeltem a fnatic rush prot cherry red switchekkel 70eur ert...majd megosztom a tapasztalataimat.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Az itt olvasottak alapján venni készülök egy Fnatic Rush Pro-t cherry red kapcsolókkal a Fnatic shopról.
Azt jól látom h mivel amúgy is akciós a termék nem lehet további kuponkódot igénybe venni hozzá?köszi
[ Szerkesztve ]
-
forguet
senior tag
már látom, nem fogom elkapkodni a bill. vásárlást...
Kivárok vmi jó dealt valamelyik prémium cuccraMundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
-
forguet
senior tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban nem találtam, létezik olyan hogy ajánlott billentyűzetek listája?Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Politika
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- Dell notebook topic
- Hobby elektronika
- További aktív témák...