-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz proof88 #3118 üzenetére
Jah, alig csökkent az ára, 15, de van Pro változat 20 körül, nem tudom mi a különbség, bár nem izgat. Viszont Logitechet nem értem, ilyen puha és iszonyat kényelmes csuklótámaszt miért nem csinál egyéb billjeihez?! Az összehasonlító cikkben is a Dekstop MX akármiknek műanyag a támaszuk... na mindegy.
Ja és gondolom előbb csinálták meg a vezeték nélkülit, aztán ezt a vezetékes verziót, mert találtam egy bugot a dobozán: több nyelven is le van írva a csomag tartalma, de pont az angol nyelvűben maradt ott, hogy 4 AA elemet is tartalmaz, ami ugye vezetékeshez nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
Ja ok, megvan a cikk... csak beírom a keresőbe, h logitech wave és megvan... nekem ez miért nem jutott magamtól eszembe??? Így legalább a tesztet is el tudtam volna olvasni vásárlás előtt. Na most már mindegy. Azért örülök, hogy 9 ezret esett az ára a megjelenése óta. Ja de hülye vagyok... lehet kb még mindig ennyi, én egér nélkül vettem és direkt vezetékest. Szóval ezen nincs elemjelző led. Sajnos igen, ezzel sem tudok GTA4-ben dudálás közben gázt adni és kanyarodni... na mindegy. Igazából az a helyzet, hogy tetszik, főleg ez a kényelmes csuklótámasza. Azért a billentyűket sem írom le, mert érezhetően minőségibbek, mint egy 3 ezres Logiteché. Kérdés, mennyi ideig maradnak ilyenek.
-
proof88
addikt
no majd tuti rakok fel képet a wave-ről, mert sehol nem találtam a magyar kiosztásáról képet neten
-
proof88
addikt
Na ma megnéztem egy rakatot és megállapítom, hogy elegem van.
Nem tudom, mit várhatok a leendő billentyűzettől, de a Cherry anno tudott jó minőségben magyar kiosztásút is gyártani, jól elhelyezett, finom gombokkal.
Szeretném, ha minden billentyű tisztességesen meglenne, ezért ragaszkodok ahhoz is, hogy magyar legyen.
Ezek maradtak:
MICROSOFT Natural Ergomonic Keyboard 4000, de rájöttem, hogy hülyeség, hogy lehet ezzel gyorsgépelni, pff...Úgyhogy gyakorlatilag csak a Logitech Wave maradt. Nem találtam képet a magyar kiosztásáról, meg kell majd nézni élőben, hogy milyen. Ja egyébként ahogy elnézem, nem leszedhető a csuklótámasza. Én imádom, barátnőm viszont nem. Úgyhogy ismét megvan az összhang... Márpedig 2 billentyűzet 1 géphez nem lesz, így is más egeret akar magának...
Meg abból is elegem van, hogy bizonyos gyártók nem képesek tisztességes nagy képeket felrakni a saját termékeikről és guglizni kell.
Vajon a Logitech Wave mennyi billt kezel egyszerre?
[ Szerkesztve ]
-
proof88
addikt
válasz proof88 #3092 üzenetére
Valaki erre?
Elsősorban a lényeg az, hogy több gombot egyszerre kezeljen, pl. nyíl gombok + egyéb egyszerre, és tartós, halk legyen, minőségi, amiben tényleg van anyag, a pénz nem számít! Ja és ha van rajta néhány multimédiás gomb, az is jól jön, világítás sem árt, de elsősorban a minőség, a halkság, és sok gomb egyszerre a lényeg! -
proof88
addikt
Üdv!
Nem tudom, melyik billentyűzet felel meg az alábbi követelményeimnek:
- legyen halk, fél év múlva is;
- legyen tartós és kényelmes;
- lehet világítós (nem muszáj);
- sok gombot lehessen egyszerre lenyomni, mindet rendesen kezelje.Ár nem számít, a lényeg, hogy JÓ legyen!
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Sweet.tv - internetes TV
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok